10. huhtikuuta 2010

pelätin tässä hyvää huomenta

Huomenta vaan kaikille. kohta puoliin pitäisi lähtä töihin päin ja sen jälkeen Marille kynsien tekoon (!!!) ja siitä sitten taas Helin synttäreille. Se on kiva kun kotona ei pääse käymään ennen juhlintaa ja koittaa sitten saada ittensä sen näköseksi että meikki kelpaa sekä töissä sekä bilettämässä. Täytyy vissiin ottaa luomivärit mukaan ja sutasta ne naamaan sit autossa jossain välissä.:D Niin ja vaatteetkin pitäisi vaihtaa.


ei ollut muuta kuvaaa teille jakaa kun mun hienot hiusten tupeeraus kuvat. oikee pelätin.:D



Tän illan asuna toimii jo aikasemmin esitelty asu numero 3 lisäksi kaulaan tulee koru.:) Mut eiköhän illan aika tule ainakin yksi kuva otettua niiin näätten sitten miltä näytän.:D

Eilisen pumpin jäliltä olen aika tuskissani.:D En ole oikeestaan koskaan käynyt missään tuollaisessa jumpassa tai pumpissa ja nyt sitten kun tuli tehtyä sali ja heti perää pumppi niin aijaij.:D Mut jotenkin kipu on sellaista positiivista kipua.:D tuntee tehon ainakin.

Mut ei auta töihin on lähettävä. Huomenna sitten varmaankin illan kuvia ja koitan saada synttäreiltänikin laitettua kuvia. On vaan yksi ongelma että kaverin kamerassa on kuvia ja kamera on kadoksissa.:D mutta lupaan että heti kun saan kuvat niin laitan niitä tänne.:)

Nyt se on moro ja huomiseen.
-Jasmin

Ei kommentteja: