7. huhtikuuta 2010

Live in the moments

Hei taas kaikki! Päivä on taas kiitänyt ohi tosi nopiasti ja sentäs jotain olen saanut aikaiseksikin. :) Aamu starttasi mulla vast 11 aikaa. Tuli nukuttuu vähä turhan pitkään. On vaan tuo unirytmi täl hetkel päin sanonko mitä... Jos se korjaantuis tossa ens viikolla sitten.

Ainiin eilen soittelin sinne kesätyö paikkaan johon olen hakenut ja vastaus oli ei kiitos. :( vähäsen harmittaa. Ois ollu nimittäin tosi mielenkiintone mesta. Noh mutta onneksi kesä on kuitenkin turvattu sillä nykyisestä luvattiin paikka jos tuo ei onnaa.:) Et ilman töitä en jäänyt.

Tosiaan kuten eilen sanoin ( käytän muuten tosi paljon tota tosiaan sanaa. ei kait se vaan haittaa ?) niin tänään urakkana oli tämä


Vaatteita tuli ihan kiitettävästi ja nyt vaan toivotaan että ne menee kaupaksi :D

Tulin tuossa 20min sitten kotia.Kävin kaverin kanssa katsomassa Remember Me elokuvan ja voih ettäh...



Se oli surullinen! Itku oli kurkussa tosi monessa kohtaa. En nyt lähde sen enempää kertomaan mitä siinä tapahtui, jos joku sen vielä haluaa mennä katsomaan. Jos menette ottakaa nenäliina mukaan! Loppu oli kaikkea muuta kuin onnelllinen.

Tuo otsikko ja tuossa kuvassakin kun lukee tuo live in the moments. Niin musta tuntuu et siitä tuli juuri mun mottoni. Se on kuitenkin niin jos voi sanoa että voimakan lausahdus. Ja jokaisen pitäisi omasta mielestäni koittaa ees samaistua noihin sanoihin. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Aina tulee olla kiitollinen kaikesta mitä on ja koittaa tehdä jokaisesta hetkestä kuin viimeisensä.:)

Kuitenkin. Suosittelen elokuvaa :) Tämmöisenä olin sitten liikenteessä. Ei ole nyt mitään kauheen kunnollista kuvaa asusta ku teki mieli vähä pelleillä ja siististi poseeratuista kuvista tuli jotenkin tosi kökköjä.:D







-Jasmin

Ei kommentteja: