14. huhtikuuta 2010

Aurinko, rakkauteni

Nyt minä rikon tämän sadan rajan, että wowowowou ;) Tosissaan edellinen postaukseni oli sadas tässä blogissa. Aivan käsittämättömän tuntuista, että itse olen postannut tänne jo 53 kertaa! Mennyt kerrat todella nopeasti, mutta toisaalta tää osoite tuntuu aivan kodilta (enemmän kuin aikaisempi omani). Banneria aiotaan tässä kevään aikana muuttaa kun sopiva aika tulee. Suunnitelmissa ottaa keväiset kuvat, mutta ensin täytynee odotella ympäristö kaunistumista ;)


Kevät on saapunut, mutta edelleen odotellaan vieläkin kauniimpia säitä. Kuulema tämä kevät oli nyt tässä ja viikonloppuna sataisi räntää. Ihanaa vai mitä?
Nyt viikonloppuna olisi auennut jäätelökioski jälleen, mutta lykätään sitä sitten räntäsateen vuoksi. Sanonpa vaan, että 'ihan tyhmää!'. Mua pelottaa viikonloppu kun meillä ei ole ketään kotona ja kavereilla on menoja joten oon ihan ykkinäni viikonlopun :( Jayjaykin on teillä tuntemattomilla, eli ei-kaupungissani tänä viikonloppuna joten tää tyttö on ihan ihan yksin ja ihmeissään.


Onneksi känkkäränkää karkoittaakseen aurinko näyttäytyi tänään ja Jjasmin kanssa tehtiin kaikkea kivaa. Oli taas aivan järjettömän kiva päivä. Aamusella heräilin jo ajoissa ja vein aamupalani takapihamme terassille. Siellä mie auringossa toppi päällä luin Cecelia Ahernin kirjaa ja nautin aamukahvistani. Paras aamun viettotapa!!! :)
Aamukahvittelujen jälkeen lähdettiin Jjasmin kanssa Kouvolaan käppäilemään nätin sään kunniaksi. Avattiin jäätelökausi ostamalla jäätelöt ja vaikka aurinko alkoikin pilveilemään oli ulkona aivan tarpeeksi lämmintä jäätelön nauttimiseen.
On aivan ihanaa kun voi käyttää kangastennareita ilman varpaiden kastumista ja hameita ilman että reidet on seuraavan vuorokauden jäässä.


Huomasin aamulla, että en omista pinkkiä huulikiiltoa/huulipunaa ja kaipailen sitä nykyään todella usein. Käväsinpä sitten tolla kaupunkireissulla sellaisen ostamassa kun Citymarketistä löytyi alennuspöydältä oikea pinkki. Huulikiilto on todellakin pinkki eikä sitä tarvitse laittaa kuin häivähdys saadakseen sen kivan värin. Nam! ;) Nyt on taas yksi pinkkimetsästys ohi, jäljellä pinkit korkokengät. Sen värin pitää olla oikea ja tietenkin mallikin tuottaa päänvaivaa, mutta toivotaan että pian onnistaisi.


 Ette muuten ikinä arvaa mihin toi Jjasmi sai mut suostuteltua (okei ei sen tarvinnut edes puhua paljon)?! Salille! Lähdettiin siis Kouvolasta suoraan salille ja minäkin olin yllättävän aktiivinen ;) Oli todella mukava käydä pitkästä aikaa salilla että kiitoksia vaan Jjasmi ;) Salilta kotiutumisen jälkeen mussutin masun täyteen ruokaa ja lähdin lenkille, että tänään on todellakin liikuttu. En vaan malta millään olla tuolta auringonpaisteesta poissa kun tietää mitä viikonloppu tuo tullessaan.


Voin kertoa, että en odota viikonloppua lainkaan vaan lähinnä jo ensi viikonloppua. Tulee varmaan todella tylsä lauantai-sunnuntai kun asun niin korvessa etten näe yhtäkään ihmistä. Mulla ei ole autoa eikä ikinä käteistä, että pääsisin bussilla ajelemaan (plus bussilla kulkeminen on tosi hankalaa..) joten on pysyttävä kotona. Pitännee laitella viestiä kaikille kavereille joita ei ole hetkeen nähnyt, jos vaikka saisi jonkun meille kylään tai hakemaan mut pois täältä :DD

Yhteenveto; päiväni oli aivan tajuttoman ihana, kiva, täydellinen mutta odotan jo kauhulla viikonloppua ;DD
nooooo en mie tänään oo yhtään negis, elämä on ihanaa ja sitä rataa ;)

Ei kommentteja: