30. huhtikuuta 2010

Matkaan lähden, matkaan lähden...

Minä starttaan autoni ja kaahailen kohti työpaikkaa. Mukanani on viisi kassia joissa on tasapuolisesti ruokaa, juomaa ja vaatetta iltaa sekä työpäivää varten. Tuntuu kuin olisin lähdössä viikon lomalle! Illaksi on mukana ainakin kolme suunniteltua asukokonaisuutta koska tuli hieman hoppu enkä ehtinyt soittelemaan tyttösille varmistusta asuilleni. Nappasin äitin kaapista hopeisen blingbling-jakun ja se olisi tarkoitus saada päälle ujutettua, muta muut vaatteet on hieman kysymysmerkki. En itseasiassa enää edes muista mitä kaikkea heitteli tonne laukkuun, mutta toivottavasti niillä pärjään :D Kengät (kertaa 5?) vielä nappaan mukaan ovelta niin enköhän minä jonkinlaisen asun saa illaksi rakennettua.
Clip on pidennyksien kätevyyttä on pakko ylistää; kuinka helppoa onkaan heittää klipsut laukun päälimmäiseksi sutturoilla (eli patukoilla..) samalla kun itse tekee töitä ja kulkee sateessa. Illalla vaan hieman käherrystä omaan tukkaan ja loppu tukka päähän, menoks ;) Suosittelen! ;)


Mulla on soinu puhelin koko aamun ja kaikki puhelut ovat tulleet jonkinlaisilta esimiehiltäni. Ensimmäisenä oli työtarjous, toinen töihin kaipailu ("Et oo tulos tänään töihin?" No en ole kun oon menos toiseen paikkaa, informaatiokatkos) ja kolmas kuulustelu haluanko mennä tekemään kiskapäivän.
Vikaan nostaa peppunsa tämä nyt ja alkaa ihmettelemaan ihmisvähyyttä ja vesisadetta.

Illastamme tulee varmasti ihana, toivottavasti Teillä kanssa! 
Oikein hyvää vappua!!!!


Ei kommentteja: