6. huhtikuuta 2010

Be cool

Mulla oli eilen hyvä päivä. Heräilin normaaliin aikaan vapaaksi, laiskaksi päiväksi eli siinä kympin maissa. Keitin aamukahvit ja join ne täydellisessä rauhallisuudessa kun äiti oli lenkillä ja iskä löhös sohvalla. Sain viettää siis aamuhetkeni täysin omassa tahdissani. Aamukahvin jälkeen alkoi ankara viikkosiivous, mutta siitä selvittiin suuremmitta traumoitta ;)
Siivousten jälkeen nappasin auton pihastamme ja lähdin ajelulle tyttöjen kans. Eka kävin yhden kaverin kanssa Coffee houses kahvilla juoruamassa/valittamassa elämästä ja siitä pöräytin neiti Jasmiinin pihaan. Päätettiin lähteä vauhkoamaan ABC:lle karkkipussin ja limujen kans. Terveelliset syömätottumukset siis ;) Ainakin kaikki huolet sai purettua pois kun tuntuikin seinien kaatuvan päälle.


Tänään olisi suunnitelmissa olla niinkin hurja, että polkisin pyörällä "kaupungille", matka on pitkä mutta ei mahda minkään. Mun on käytävä otattamassa kuva ajokorttia varten kun aika alkaa mennä umpeen jo ihan pian. Mun nykyses kortissa on ihan hirveä kuva ja haluan vaihtaa sen sitä "lopullista korttia" varten uuteen, vähemmän vankikarkurikuvaan :D
Kylil pitäs miitata Jasua ja käväistä kirjastossa taas näytttämässä ihmisille kuinka osataan olla niin aikuisia, eli suunnitelmissa kikattaa kirjaston nurkassa. Pakko käyttää vapaat hyödyksi kun voi treffailla keskenään :)

Kuvat ovat kaikki eiliseltä. Tänään en aio laittaa pyöräretkelleni korkokenkiä ;)
Ostin tuossa viime torstaina kauheassa ruuhkassa jonotellen uusia kynsilakkoja. Nyt on kynsissä Lumene Natural code-lakka, sävy 5 Be cool. kun lakka käski niin minähän yritin olla Coooooool. En onnistunu ja hävettää ;)
Nyt taidan siirtyä höpöttelemään Jjasmin kans kun toi mese huutaa oranssia tuossa alla. Mitähän se neiti siellä taas huutelee? ;)
Meillä on ankarat vaateongelmoinnit käynnissä tällä viikolla kun kaverillamme on synttäripippalot lauantaina ja sinne ei suvaita saapuvaksi alastomia tyttöjä joten jotakin pitäisi ehkä pukea päällekin. Ei siis muuta kuin viikon jatkoja teille, minä aloitan ihmistäytymisen NYT :)

Edit// Tänään ei ole hyvä päivä; miten ihmiset selviää opiskelupaikkojen valinnasta ihan noin vaan. Mulla hajos pää just äsken! Mie en ala nyt yhtään noita!!!! Tiedän mitä haluan, mutta en tiedä minne asti haluan lähteä unelmani perään.. itkupotkuraivareillahan tää päivä lähtee hyvin käyntiin pelkele

Ei kommentteja: