16. helmikuuta 2010

laundry day

Huomenta! Tosiaan eilenä en oikein kerennyt postailemaan, mutta onneksi tuo ninna viihdytti teitä.Illalla tuli vielä kauhea kiire tehdä työhakemus ja cv koskien ensikesän työpaikkaa.! Nyt vaan pidetään peukkuja että saisin paikan. On sen verran unelma paikasta kyse.:)  Eilen siis käväsin kouvolassa tuhlaamassa -20% alekupongin Vero Modaan. Tämmöistä lähti mukaan.:


 


 



 


 



Otsikosta voikin jo päätellä tämän päivän urakan. Pyykkiä kun tuppaa kerääntyy aina mukava määrä ennen kuin jaksaa ryhtyä toimeen. 

Olen läytänyt uuden lemppari meikin josta en tällä hetkellä luopuisi. Lumenen mineraalimeikkipuuteri on jotakin niin parasta. Aika huono ihoisena (ainakin omasta mielestä) niin tämä on kaikki mitä tarvitsen. Tai no tietenkin peitevoidetta silmänalusiin. Mutta tämä peittää todella hyvin eikä edes tunnu raskaalta iholla.! Oon aika in löööv! kahta en vaihda toinen on suomen suvi.

 


 

Tällä hetkellä minulla on täällä seurana kaksi muhkeaa leidiä. Ja varsin suloisia semmoisia. Saanen esitellä Avi ja Stara.


 


 

 stara joutunu vähä mamin alakyntee




Illalla  sitten taas menen R'n kainaloon nukkumaan ja huomenna jo 7 (!!!) töihin. voih eih... miten jaksan herätä...? Illalla laitan varmaan vielä päivän asun, koska nyt ei ole juuri mitään näytettävää.:D Palaillaan taas.!

-Jasmin


p.s. ainiin minähän tässä eilenä päätin, että nyt alkaa kesäkuntoon kausi.! Se tarkoittaa sitä että salikortin menen ostamaan tässä heti kun pääsen ja karkin syönti loppu nyt. Ja toki roskaruokaa pitää vähentää. Toivottavasti nyt onnistuis!

Ei kommentteja: