15. helmikuuta 2010

Jotain kivaa-päivä

Jasu kehotti mua kirjottaa tänään illalla vielä blogiin 'jotain kivaa' kun hän itse ei ehdi.
Noh, juttuhan on nyt niin että mä en ole viime aikoina ollu ehkä ihan sillä 'jotain kivaa'-tuulella. Parannusta asiaan on kyllä tullut kun tilanteeni on jo lauennut.
Sovitaan siis, että tämän päivän kiva on ihan vain Ninnan päivä ;)


Ninnahan on laiskamato, jos tämä seikka ei ole vielä tullut kaikille selväksi ;) Ninnan päivä alkoi varsinaisesti klo 10.21 kun hän vihdoin jaksoi vaivautua harkitsemaan sängystä nousemista. Kun kinkkinen päätös oli tehty, käveli hän suoraan pesuhuoneeseen ja tyhjensi pyykkikoneen, koska oli luvannut tämän homman tehdä ja pelkäsi, että joku ehtii tulla kotiin ennen kuin homma on hoidettu. Pyykkikoneen tyhjennyksen jälkeen tuo laskureiden kuningatar keitti kahvit ja alkoi kahlaamaan läpi rakkaita blogeja. Blogit luettuuan hän tuijotti omaa blogiaan ja mietti miksei keksi sinne mitään järkevää juttua ikinä.
Siinä blogien luvun yhteydessä Ninna jutteli Jjasmin kanssa mesessä ja hermostui oman mesensä kenkkuiluun joten väsäsi itselleen uudet osoitteen jonka kautta nyt vain toivoo saavansa paremmin yhteyttä kavereihin. Tulevaisuudessa näkee lisääkö tuon neito uuteen meseensä muita kuin aktiivisesti hänelle puhuvia kavereita ;DD Hyvin tärkeän messengerin uusimisen jälkeen Ninna onnistui kuin ihmeen kaupalla nostaamaan itsensä datausnurkastaan ja suuntaamaan lenkille täydelliseen talvisäähän (korostan että täydellinen talveksi, ei täydellinen näin yleensä).

 pitkähihainen paita, Mango
neuletunika laskeutuvalla kauluksella , Jennifer Taylor (vuoden 2008 Saksan matkalta)
kukkapanta, h&m
Farkkulegginsit, Vero moda
vyö, GT
Ulkovaatteita ei muistettu kuvata.

Lenkin jälkeen Ninna aloitti ihmistäytymisen. Hän väkersin pidennykset päähänsä kun edellisen päivän kuvat olivat osoittaneet hiusten näyttävän aivan karsealta (hänen mielestään) ilman pidennyksiä. Feikki mikä feikki, ei mahda minkään ;)
Kun auto saapui pihaan äitin työpäivän loputtua, Ninna nappasi kaaran alleen ja kaahaili hakemaan Jasua kanssaan Kouvola-cityyn. Kaupungilla piti kuluttaa Jjasmin alekuponki ja tietenkin juoda kahvia, nam.
Kotiin päästyään neiti puheli 2 tuntia poikaystävänsä kanssa puhelimessa ja makasi samalla sängyllänsä kylmissään. Neiti ihastui erääseen biisiin jonka etsikin iltaisella netin ihmeellisestä maailmasta kuulemillaan  laulunsanoilla ja liitti biisin kahteen kertaan postauksen loppuun.
Sellaista se Ninna teki tänään.

Alkuperäinen


Kiva (eli se enemmän itkutin)versio, mies ja kitara <3 :')


Kuuntelen aivan koko ajan musiikkia joten haluan jakaa lemppareitani teille sinne kanssa :)

EDIT// Kuolen nauruun, miksi meijän blogiin on tultu kun joku on hakenu "isojen lasten elokuvia"? Enkä todellakaan kirjota sitä oikeaa sanaa koska sit jatkossakin tänne löydettäis sillä hakusanal :DD Voi luoja!!! XD On kyllä ehkä hiukan pettyny se lukija joka tollasta on hakenu täältä xD

-Ninna

Ei kommentteja: