28. helmikuuta 2010

Kynsifriikkeilyä

Hihii! Se perjantainen lumishow selvisi niin että miehet antoi mulle ihan vapaaehtoisesti vapautuksen koska pärjäsivät kahdestaan ;DD Tyttö vaan kuvaili miehiä töissä ja keitti (=joi) kahvia. Ainiin ja hain mie sit illemmal pizzat meille kaikille (talon herran rahoil XD). Oli aika rankkaa ;)



Nyt siis pihalla on lunta aivan tajuttoman paljon. Tällä hetkellä porukat tuolla jo ahertaa niitä lumia pois tosta ikkunan edestä. Ei oo tarvinnu laittaa verhoja kiinni pariin päivään kun ei meille oo nähnyt sisään ;)

Eilen käväisin Helsingissä kavereita kattelees. Reissu oli "hieman" epäonnistunut, mutta sain mie mieltä parannettua juuri ennen junan lähtöä käymällä Kickssä hamstraamassa lisää kynsilakkoja. Mun lakkavarasto on suht iso mutta kaikki lakat vetelee viimeisiä ja lakkaaminen on hidasta kun niitä jämälakkoja on yritettävä kikkailla sieltä pois. Lisäksi alus- sekä päällyslakka on loppua joten nappasin mukaani yhdistelma lakan. Lakkasin tolla kynteni kotimatkalla junassa ja ai että nää nyt kiiltelee nätisti. Kannatti ostaa :)


Tällä hetkellä kynsissäni on Dependin kirkkaanpunaista lakkaa plus Lumene natural code stand out-lakkaa. Tuo Dependin lakka oli niin lopussa, että katsoin parhaaksi tehdä toisen lisäys kerroksen jollakin muulla lakalla ja nappasin Stand out-lakan hyllyltä. Kynsistä tuli täydelliset mun makuun :)


Tänään olisi luvassa perus ruokahommia, sunnuntai zumbaa ja imurointia jos suinkin saisin aikaiseksi. Palloilen talossa puolikuolleena väsymyksestä. Ryhtiä ylläpitämässä päällä on eilen ostamani Vilan jegginsit joita on hieman venyteltävä ennen ihmisten ilmoille menoa. Ostin sovittamatta alepökät ja kotona huomasin niiden hieman kirraavan vyötäröstä. Muualta ei ole ongelmia, mutta persus mulla on vaan hieman liian suuri näihin ;DD Kokemuksesta tiedän että parin päivän käytön jälkeen nämäkin venyvät ja ovat sitten aivan ok kokoiset :DD Tai okei niin mä toivon xD

Ei kommentteja: