26. helmikuuta 2010

"Your baby is cute but cannot be mine."

Eräänä normaalina talviaamuna pikkupikku kylässä heräili pieni neitonen omasta sängystään. Neitonen keitti aamukahvit ja siirtyi koneellensa käymään läpi normaaleja aamurutiineitaan eli blogien läpilukua.
Neitonen joi aamukahvin ja ajatteli syödä myöhemmin aamupalan. Hän odotti salaa hieman iltapäivää jolloin näkisi erään pojan jota ei ollut viikkoon nähnyt. Neitonen joi kaikessa rauhassa useita kuppeja kahvia ja otti rennosti. Yhtäkkiä hän havahtui; "työhaastattelu!". Hänelle tuli kiire heittää vaatetta päälle jos aikoi syödä aamupalaa ennen lähtöään. Hän kuitenkin selviytyi ennätysajassa jopa mukavasta meikkaustuokiosta ja aikaa jäi ylikin. Tämä viisas neiti ajatteli, että kyllähän tässä nyt postata ehtii ja alkoi naputtelemaan tätä postausta.


Eli moi olen Ninna ja minulla on liian vähän järkeä päässäni. Mahani murisee kilpaa stereoissa soivan musiikin kanssa, mutta kuvittelen ehtiväni syödä tämän julkaisemisen jälkeen.
Minulla on siis työhaastattelu klo 13.00 ja matkaan bussilla menee tunti plus rahanhakuu ennen bussipysäkille juoksua. Kun katsoo kelloa niin voisi ajatella ettei tässä nyt mikään kiire vielä ole, mutta palataanpa asiaan tuossa puolentunnin päästä kun olen juoksemassa bussipysäkille :DD Bussini lähtee klo 12.00, kotoa on lähdettävä 30minuuttia aiemmin plus rahanhaku eli 40minuuttia aiemmin ELI 10 minuutin päästä pitäisi lähteä. UPSIS!



Älkää tuijottako asukuvan nassua en ehtinyt ottaa kuin kolme kuvaa joista kahdessa vänkyröin jälleen omituisesti eli tuo oli ainoa julkaisukelpoinen. Vaihdoin tohon nassun muokkausohjelmal mut ei se kyl hirveesti auttanu xD
Onneksi ei tarvinnut laittaa mitään jäykkää päälle kun työhomma on "rento" joten voin emnnä ihan omana itsenäni sinne ;DD

Joo nyt leipä naamariin ja juoksuks. CIAO!<3

Päivän 'huonoa huumoria'-pätkä, Rakastan tätä biisiä koska se saa mut aina naureskelee ;D Oikea hyvän mielen biisi ;)

Ei kommentteja: