6. toukokuuta 2010

Mummomekko, nam

Täällä sitä ollaa jälleen kotosalla vietettyäni kaksi yötä Mikkelissa poikasen kainalossa (vaikkakaan ei tod. kirjaimellisesti..). Eilen vietin päiväni Etelä-Savon ammattiopistossa valintakokeessa ja illan törkeässä mahakivussa.
(Muistutus itselleni: Älä perhanassa ole syömättä jos aiot juoda miljoona kuppia kahvia jos masusi on jo valmiiksi herkillä menneen vatsataudin ja jännityksen takia!!!!)
Koska minua koski ja mieli oli siksi maassa, oli aivan pakko vinkua poika iltalenkille GT:n "ohi". Ennen ovea sanoin "Ei mulla mene kauan" ja sukelsin sisään. Poistuin kaupasta 25minuuttia myöhemmin ison kassin kanssa, hupsis ;) Jotenkin toi mun poikaystävä ei ihan tykännyt tästä kaikesta ja tais ihan hieman olla mulle möks.. eeeehe! ://
Mutta hei sinne oli juuri tänään laitettu jotain kevätale-juttua ja alusvaatteita irtos 1,90€/kpl ja vaatteita 2,90€/kpl!!!! Nappasin syliini "tarhantäti"-paidan, kukkamekon ja kahdet pikkarit, yhteishintana 9,60€!!! Not too bad!

kukkamekko, GT
legginsit, Lindex
villatakki, Stradivarius


Fiilkseni on aika korkealla, koska aurinkokin on tänään hyväilly nenänpäätä ja hmm.. tais yks poikakin aloittaa kesälomansa täällä lähempänä tätä tytyä ;) Laitettiin siis tänä aamuna poikaystävän kämppä kesäkuntoon odottamaan syksyä kun poika tulee tälle suunnalle töihin kesäksi.
Kävin äskettäin lenkilläkin tuossa uudessa mekossani, koska siitä vain tuli niin kesäinen fiilis enkä todellakaan halunnut laittaa päälleni mitään hikitreenilenkkivaatteita, hyi ;) Keitin lenkin jälkeen kahvit ja join kaikki 4 kuppia ulkosalla auringossa <3 Lähellä täydellisyyttä!
Nyt vain kukkameri takaisin päälle ja kohti kauppaa. Äitille pitäisi etsiä äitienpäivälahja ja ajattelin käväistä nopeasti jossakin Citymarketissa tai vastaavaa, katsomassa jotakin pientä lahjaa. Sitten illemalla haen ystäväiseni junalta ja suuntaamme yhdessä "kahville".
Harrastaako muuten kukaan muu näitä "kahvitteluja" eli että sovitaan menevämme kahville mutta kukaan seurueesta ei juokaa sitten kahvia? Itse meinasin nimittäin illalla nauttia makusoodaa tai limua ja tiedän ettei seuralaisenikaan kahviin koske, mutta menemme kahville ;D

Näkemisiin, Ninna <3

edit// Jjasmi eeeeei kannata tehä tota 100 asiaa minusta! Siinä menee hermot plus se on aika typerää. Kuka jaksaa lukea sata asiaa ainakaan minusta?!
--> Sinä joka luit 100 asiaa Ninnasta, ilmoita itsesi xD

Ei kommentteja: