2. toukokuuta 2010

Meidän vappu

Hyvää iltaa Ninnan suusta ja jjasminkin puolesta! :)

Meidän tyttöjen vapun vietto perjantaina meni vallan mainiosti (lopussa Ninnan vapun erittäin huonosta lopusta). Istuskeltiin iltaa Jjasmin luona neljän tytön ja kahden pojjaan kanssa. Pojjaathan olivat ofkooors Jasun salaperäinen R ja Ninnan ei niin salaperäinen JayJay. Iltasella suunnattiin luonnollisesti Amarilloon missä piti viihtyä tanssilattialla, mutta Ninna skippasi törkeästi tanssimiset täysin pinnallisista syistä. Pelkäsi nimittäin, että lähtee meikit livohkaan kun unohti hätämeikit Jjasmin luokse..


Jjasmin vaatetukset on jo kerrottu tytön aiemmassa postauksessa, että uteliaat saavat sieltä tiirailla (koska Ninna on laiska!). Ninnalla oli päällä pelkästään h&m painoiteinen asu, niskalenkkitoppi, riikinkukkohöyhentoppi (xD) ja paljettihame ovat nimittäin kaikki aina niin luotettavasta henkkamaukasta.
Baariin mennessä Ninna laittoi prinsessana tiaran ja sai onnitteluntapaiset portsarilta joka oletettavasti luuli meidän olevan juhlimassa synttäreitä. No, tavallaan! ;D


Kuvissa vilahtaa Jayjay sekä täälläkin jo hyvin tutuksi tullut Mauski. Mauskilla oli niin ihana hattu, että onhan se nyt aivan pakko täälläkin esitellä, eikä kyllä tytön muussakaan vaatetuksessa ole mitään vikaa, saati sitten ulkonäössä, nam ;)
Kuvia en kehtaa enempää julkaista koska a) oma naama ei miellytä b) ei viitsi muita esitellä ihan hirveästi ;)
Kuvista mainittava se, että yksi on otettu järkkärillä (ikivanhalla ja huonolla kylläkin) ja kaksi Jjasmin söpöllä kameralla, että siksi tuo pienoinen ero valotuksissa yms :)
Mulla ei tämän enempää taida olla vapusta juttua. Kaikki päättyi hyvin ja nukkumaan päästiin suht ajoissa Hesen kautta, luonnollisesti ;)

Kuitenkin:
Minä, Ninna, olen sairastanut mahatautia nyt kaksi päivää ja tässä välissä joka ikinen siellä ruudun takana tuhahtaa varmasti "Just juu, ns. mahatauti eli vappukanuuna", mutta nou nou. En ole vuosiin voinut niin huonosti kuin millainen olo on nyt kaksi päivää ollut. Kaksi päivää pelkkää helvettiä vatsakramppeineen. Huomenna olisivat ne maagiset 20-vuotissynttärit, mutta mitään fiilistä ei ole niitä juhlia, ymmärrettävästi. Päivä menee töissä painaessa jos vatsani voittaa yön aikana lopullisesti sodan pöpöä vastaan.
Erikoiskiitokset Rakkaimmaille poikaystävälleni. Mulle kannettiin ämpäriä, mehua, leipää (jota en muuten todellakaan saanut alas) ja selkääni siliteltiin rauhotellaksen itkuani. Kaikki tämä aivan helvetinmoisen työhetken jälkeen, sairastuin siis töissä ollessani... Pomo pelasti ja heitti poikaystäväni luokse.

Toivottavasti teidän vappunne oli oikein mukava, koska me juhlimme sen ainakin parhaimmassa seurassa! :)
(vaikkakin olen edelleen sitä mieltä että vappua 2009 ja enrigue iglesiaksen keikkaa ei voita mikään tuleva vappu!!)

Rakkain terveisin: Eniten Ninna, ihan vähän Jjasmi ;) (oikeasti kokonaan Nipsu)

Ei kommentteja: