25. toukokuuta 2010

Euroviisumania

Hellurei, eräs Euroviisuhullu tunnustautuu. Tästä päivästä lähtien pääni on jälleen sekaisin (noh.. ollu jo viikon) euroviisuista. Odotan aina Euroviisuja kovasti ja puhkun intoa ennen viisuilua. Tänään katsotaan Mauskin kanssa meillä viisujen ensimmäinen semifinaali ja ei ei EI kannusteta Kuukuiskaajia voittoon. Suomi saa voittaa, mutta Kuukuiskaajien takana en seiso, pahoitteluni ;) Tämä tietenkin muuttuu jos näyttää siltä, että tyttöset pärjäävät Oslossa hyvin jolloin tietenkin voiton saa tuoda Suomeen.



Ikuinen haaveeni on päästä katselemaan viisuja paikan päälle, mieluiten ulkomaille. Lordin tuotua viisut Suomeen, olin viisuhulinassa mukana, mutta itse kisaa en lähtenyt katsomaan. Oltiin siis Helsingissä haistelemassa meininkiä ja minä olin taivaissa :D Suomessa en välttämättä varsinaisia kisoja lähtisi katsomaan vaan ideaan kuuluisi se "ulkomaa"-meiningin katselu.


Nyt lähden valmistelemaan kisastudiota ja varoitan teitä, että tästä aiheesta saattanee tulla yliannostus täältä suunnalta lähiaikoina ;) Kaikki biisit on jo kylläesinkuunneltu, mutta lempparit nousee pintaan kokonaisuudessaa kun kuulen ja näen koko shown. Nyt ei enää tyttö pysy paikoillaan, että heijjaaa! ;)

Ei kommentteja: