22. toukokuuta 2010

Ninna on tylsä

Täällä suunnallakin ollaan harvinaisen elossa, työmäärästä päätellen. Edellisen postaukseni ihana-kesäloma-hehkutuksen jälkeen olen ottanut kaiken lomailun takaisin ja painanut aivan tajuttomia päiviä sekä lisäksi kulkenut työmatkat pyörällä. Päivittäistä polkemista on tullut paljon varsinkin kun sen tekee tappotyöpäivien jälkeen. Päivät ovat venyneet kellon ympäri, kotoa olen lähtenyt vähän jälkeen 9 ja palannut joka ilta siinä kymmenen maissa. Oma moka kun päivät venyy, koska keskiviikkona istuttiin terassilla Jjasmin kanssa ja torstaina olin anoppini synttärikahveilla (illalla kello 9!!!), kaikki tämä yhdistettynä 8-10 tunnin työpäiviin. Porukoitani, asuintovereitani näin ekaa kertaa tällä viikolla kotona eilen :D

Aurinkoa ei siis tällä suunnalla ole enää palvottu ja siitä johtuisi tämä hiljaisuus vaan täysin aikapulaa. Kavereita ja poikaystävää olisi hieno nähdä, mutta jää haaveeksi.. Huomenna on viikonlopun ainoa vapaa ja lähden käymään sukuloimassa äitini kanssa. Sitten alkaakin jo seuraava suur viikko ja suuret vastuut..
Saatan tänään saada revittyä jostakin pienen ajan hypätäkseni poikaystävän moottoripyörän kyytiin hurjastelemaan :) Ainakin aion parhaani yrittää onnistuaksemme :) Jippii!

Nyt tämä juoksee töihin noooooopeeeeeeesti!

Ei kommentteja: