11. toukokuuta 2010

kauhiasti kaikkea uutta

töitten jälkeen lähdin yksikseni shoppailemaan. Oon ite siirtynyt kokonaan siihen tyyliin että ei mitää pieniä ostoksia silloin tällöin vaan rahaa pistetää pikkusen aina sivuun ja kuten viime kuussa palkasta jäi jonkin verran yli niin laitoin ne rahat sitten uusiin vaatteisiin ( huom siis olen myös pistänyt säästö tilille siitä palkasta joten palkitsin itteäni säästeliäisyydestä ). Tykkään ite ainekin ostaa kerralla kaikkea kun aina jotakin pientä silloin tällöin.

Yksin varsinkin kun on kaupoilla niin siinä on omat hyvät puolensa. Saa rauhassa kattella ja sovitella omaa tahtia.

Tarkoituksena oli löytää pikkusiskon ylppäreihi mekko ja kengät sekä sitten kesä vaatetta. Tälläinen oli saalis tällä kertaa.

H&M lähti mukaan seuraavaa:


mekko 29,95€




Shortsit 19,95€

Heimosen kengästä:


Ballerinat 35€

Ja Lindexistä:


kollari 10€



Toppi 7,95€


Toppi 12,95€


Toppi 12,95


Paita 10€

Päivän saldo on suuri, mutta mii laikiiiiiiiii <3 Kaikki oli ihania löytöjä ja noilla pärjää taas siihe asti kunnes saa taas säästettyä rahaa.:) 

Illalla käväsin vielä salilla ja nyt olisin jo valmis nukkumaan. Pitkä päivä tiedossa kun 9 töihin ja sieltä kiiruulla kotia laittautuu tupareit varten. :) Asu on viel ihan pimennossa, mutta kattoo jos jotain löytyy niin tulen kyllä sen tänne ilmottamaan. Nyt öitä! 

-jasmin

2 kommenttia:

anma kirjoitti...

Tuo H&M:n mekko on todella ihana (:

jjasmi kirjoitti...

jooo täytyy sanoo et toi mekko oli niinku rakkautta ensi silmäyksellä