6. toukokuuta 2010

blondi mikä blondi

Tulinpa vaan kertomaan että kävin siellä soneralla. Noh tulipa nolattua ittensä. laskussa luki selvästi että se on 2kk lasku.. Siksi summa kaksin kertainen... Voi nolousta. Myyjällä hauskaa ku mie meen blondina sinne ja alan heti mäkättää jo on kumma kun ei koskaan mikään onnistu teillä täällä soneralla. Tulipahan sekin nyt sit selvitettyä.

Tulin jo aamulla 9 aikaa Kouvolaan ja lähdin salille. En tiie mikä on kun olin syöväni hyvän aamupalan että jaksan salilla, mutta silti tuli kylmä hiki ja paha olo sekä syke kokoajan ihan maksimissaan... Voisko johtua kahvista jonka join aamulla vai mistä ? Täytyy vissii nyt välttää tota aamusalia, kun en osaa vielä vetää oikeenlaista aamupalaa sen kanssa... Oisko teillä jotain vinkkejä mistä moinen johtuu ja mitä kannattaa aamulla syödä ennen salille menoa ?

Mulla on myös yksi uusi kiva kesä paita


Se on halensista ja tosi ihana. Ihanaa kangasta ja kaikkee. Kuuluin niitten wetlookkien kanssa samaan pakettiin, mutta oli silloin juuri loppunut niin tuli sitten jälkikäteee. :)

Loppuun vielä paljastus minkänäköisenä olin liikenteessä salin jälkeen.

(miks ihmeessä noi kuvat venähtää tollee??!?!?)

Palailen seuraavan kerran varmaan sunnuntai iltana. Tänään lähden vielä ajamaa takas Kotkaan ja sieltä huomenna töihin ja töistä takas Kotkaan.:) Ja lauantai menee töissä ja sunnuntain äitillä ja mummulla.:) Palaillaan sitten kun taas keretään :)
-Jasmin

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Hihii, eksyinpä minäkin mutkien kautta tänne ;) Joo Jasu ei kahvia ennen salitreeniä tai ylipäätänsä ennen mitään liikuntaa, kofeiini vaan nostaa sykkeet pilviin ja saa aikaan just ton "kylmä hiki"-efektin..