10. toukokuuta 2010

äitienpäiväää

heipsan vaan! Tulinpa tänne taas päivittelemään taas kuulumisia. Äitienpäivä meni osaltani mukavasti. Voisko ehkä sanoa, että se meni ruoan parissa koko päivä. :D Mun sunnuntai alko Voikkaalta Rn vanhempien luota. Aamupalani koostui ihanasta täytekakusta. Siitä sitten lähdin äitille missä oli juuri tehtyä lasagnea ja jälkkäriksi rahkaa. Napa oli siinä vaiheessa jo poksahtamis pisteessä. Kun sitten siitä äiskältä suuntasin mummolle missä oli grillibileet menossa. Siinä sitten makkaraa ja salaattia  ja jälkkäriksi tietenkin lettuja ja täyskäriä namnam. Ja illalla tunne jota en enää koskaan tahdo kokea. Sitä pallomahaa ja äklötyksen tunnetta.

Sitten vielä äitienpäivän asua.

Anteeeksi kuva on kauhia! Naama on meikkaamaton ja muutenkin tilanne oli kauhean kiireinen niin joudutte tyytymään ensimmäiseen ja ainoaan kuvaan. Paita on muuten uusi H&M alesta 9€.:)

Tänään käväsin moikkaamassa Ninnaa kioskilla ja sitten salilla. Nyt kun olen jättänyt salin aina hieman illemmalle niiin on saanut reenistäkin enemmän irti. Huomenna koittaa taas arki ja työt. Keskiviikkona olis Marin tuparit johon on taas tuttu vaatekriisi!! Noh, jos vaikka tuolta kaapistä löytyisi jotakin kivaa... Tai sit ei...

-Jasmin

Ei kommentteja: