16. maaliskuuta 2010

Viimeinen ilta

Moikka!
Täällä ollaan rusketuttu ihan ihan vähän ja nukuttu liian vähän :D Eilen oli ihana päivä kun aurinko paistoi koko päivän vaikkakin tuuli on ollut koko viikon todella todella kylmä.
Oon puhunu yllättävän paljon englantia ja ollaan äitin kanssa seikkailtu hirveästi :DD Reissun koomisin tai omituisin ilta on ollut lauantai-ilta kun hotellimme baarimikko vei meidät suomalaiset tyttöset tutustumaan yöelämään. Ilta oli mukava ja baarimikko turvasi selustamme todella taitavasti. Täällä yökerhoissa pyörii lähinnä vain täkäläisiä miehiä ja turisti tyttöjä joten selänturvaaja oli tarpeen.

Ollaan kolmena päivänä pyöritty shoppailemassa, mutta ainoastaan tänään saalis oli oikeasti shoppailupäivän näköinen :D Esittelen ostoksia myöhemmin Suomessa :)



Täällä on tosissan ollut todela vaihtelevaa sää kun aukealla kohdalla on törkeän kylmä tuulen vuoksi ja suojassa kunnon helle. Vaatteet ovat siis kuuluneet kastiin 'Olen turisti ja raahaan mukanani kaiken bikineistä villapaitaa.' ;)

Aah! Mulla on jo aikamoinen ikävä Suomeen. Viisaudenhampaani alkoi vihoitella joten täytyy juosta päivystykseen heti kotiuduttuani ja hakea antibiootit tai sitten jotain todella tuhtia särkylääkettä. Toivokaa parasta etten kuole huomenna lentoon tämän kivun takia TAI siihen pakkaseen... Viikon pakkasessa ulkona seisonut auto ei ehkä ole se kaikkein houkuttelevin juuri tällä hetkellä. HYH!

Kaikki on jo ikävä joten kyllä täältä mielellään tullaan pois. Huomiseen hanipuppelit (jasu<3)!

Ei kommentteja: