12. maaliskuuta 2010

Minä täällä, sinä siellä

Heippa täältä ei-niin-lämpöiseltä Pafokselta! :)
Täällä on vielä kevätkausi, mutta lämpötilat pyörivät 20asteen paremmalla puolella. Lämpöä ja aurinkoa ei kuitenkaan pahemmin tunne kun tuuli on aivan tajuton ja ilma on täynnä Saharalta tuullutta hiekkaa :DD Kuitenkin on paljon lämpimämpi kuin Suomessa, että ei valittamista ;)
Lento oli hyvin tuskallinen, mutta siitäkin selvittiin elossa. Helsin-Vantaalla turvatarkastussetä purki mun koko käsimatkatavaralaukun, tunnusteli ja läpivalaisi sen useasti. Äiti oli nolona ja mie juttelin mukavia sen miehen kans. Kotimatkalla on pidettävä huoli etten pakkaa mitään epämääräistä laukkuun ettei tarttis sitten täällä päässä käydä noita läpi.. Lähes koko lennon ajan koneessa paloi turvavyövalo kun turbulenssi oli aivan älytöntä. Koko kone tärisi ja mie istuin vana vihreänä kahden tunnin yöunilla.
Lähdettiin kotoa tasan klo 1 ja lento oli Pafoksella n. 11 aikaan. Voin kertoa etä väsytti (näyttää en voi kun en suostunut kuvattavaksi sinä päivänä ;D)


Nyt ollaan täällä mitään ihmettelyä kummempaa ei olla tehty. Eilen käveltiin koko päivä rantaviivaa pitkin ja iltasella istuttiin mukamas iltaa ravintolassa ja baarissa. Täällä on vielä talvi näiden vuodenaikojen mukaan joten monet paikat ovat suljettuja. Ravintolat ovat auki järkiään, mutta kaikki illanviettopaikat ovat kiinni. Eksyttiin sitten eilen britti karaokebaariin juuri 18 vuotta täyttäneiden seuraan. Ihan hirveää! :DD


Tänään lähdetään bussilla Ylä-Pafokselle shoppaamaan kunhan äiti tulee hieronnasta. Itse istun hotellin aulassa dataamasta :D Nolottaa välillä oman koneen ääressä naputtelu, mutta on helpompi näin kun ei tarvitse kikkailla ihmeempiä :D Mulla on jääny aamupala tänään kokonaan väliin ja elimistö huutaakin jo kahvia. Kunhan äiti tulee niin lähdetään varmaan aamupalalle, en yksin itse jaksa :D


Mun pää jäi Suomeen kun unohdin vuorokauden sisällä kaikki salasanat yms :D Eilen oli haastavaa yrittää päästä koneelle, mutta onneksi en möhlinyt lukkoon tätä.

Nyt jumittu pää kofeiininpuutteesta... lyö ihan tyhjää! Apua! :DD
No ehkäpä minä vain jatkan istumista ja jätän tämän tarinoinnin nille jotka sen osaavat.
Moi moi! :D

Ei kommentteja: