18. maaliskuuta 2010

Sweet home

Hei jokaikinen utelias kurkkija! :)
Ninna on taas takaisin kotosalla. Eilen lentomme oli puoli tuntia myöhässä jonka jälkeen jouduimme odottamaan laukkuja reilut puoli tuntia. Samaan aikaan tämä neitonen oli noin 38asteen kuumeessa (arviolta) ja heilui kuin heinä hemmetin moises tuulessa.. Kun korvat rutisee jo maassa olessa niin voi kuvitella ettei lentäminen ihan ole sen lemppari puuha sillä hetkellä. Kaikesta selvittiin hyvin kun Finnairin lentäjä oli oikeesti osaava eikä kärsitty tällä kertaa turbulenssistakaan. Lento oli siis vakaa ja minäkin selvisin korvineni :)

Eilen Helsinki-Vantaalla mulla pyöri mielessä (melkein... ) vain yksi ainoa asia ja se näyttää tällä hetkellä tältä:

Mun rakkauspeti<3 oli niiiiiin ihanaa kaivautua kalisevana neljän peiton ja kolmen pehmeän tyynyn sekaan kännykkä kourassa. Poikaystävän kanssa on pidetty super tiiviisti yhteyttä kuluneen vuorokauden aikana, että eeeeeeeeeei mitään ikävää ollu. Jos oikein tunnustus linjalle lähdetään niin kerrottakoon, että matkan aikana kateltiin toisiamme webbikameroista ja minä purskahdin itkuun. Vieressäni istui äiti ja se aiemmin mainittu baarimikko joten tilanne oli koominen :DD Muhun vaan iski sellainen kauhea ikävä ja paha mieli.

Tosissaan täällä jatketaan sairastamista, mutta onneksi ollaan turvallisesti kotosalla ja mukana pyörii muistot kaikesta huolimatta mukavasta matkasta. Pöydillä lojuu "tuliaissuklaata ja -karkkeja", tuliaisia meille itsellemme siis.


Jalassa äitin mulle matkaltamme ostamat tossut ja jos olo pahenee kainaloon kaveriksi eksyy Erkki. Kaikki hyvin täällä auringon alla :) Tarkoituksena olisi jättää jälleen Erkki heitteille ja nähdä Jasu-rakasta. Pakkohan se Jasun kakku on mennä tuhoamaan, kjeh kjeh ;)
Kaikki vaatteet ja muutkin romppeet ovat ulkona kun äippä pelkää ötöiköiden tulleen mukanamme joten varmaan ostoksien esittely menee päivän asuihin. Will see!

EDIT// Jännäilen täällä huomista kun näen poikaa pitkästä aikaa ja on aika luovuttaa tuliaiset. Oon tosi pelokas ostelemaan muille mitään kun pelkään ettei se lahjan saaja tykkääkään ja sit vana teeskentelee... :( Nyt ekaa kertaa (?) ostin poikaystävälle vaatteen lahjaksi ilman että hän oli valitsemassa. Pelottaaaaa!


Ostin mä tuliaiseksi jotakin joka ainakin lämmittää mieltä eli paikallista olutta :D Toi pullo on oikeesti ISO ja painava XD Ei se aivan litran pönikkä ole mutta melkein. Samanlainen tuotiin iskällekin. Aiemminkin on tullut mainittua, että mulla on poikaystävä ja isä pelottavan samanoloisia :D Olivat olleet samassa pubissakin mun lomaillessa ja soitelleet toisilleen.. ja molempien lempparipaidat ovat samanlaiset ja kalja lämmittää aina mielen. Tsiisus! ;DD
Toivottavasti poika ei nyt lue tätä ainakaan ennen huomista ettei näe mitä saa :DD
Jasullekin mulla on "tuliainen" joka on oikeasti synttärilahja. Se on ihana (siis se tulianen, Jasu viel ihanampi) ja jos Jasu ei sitä huoli niin mie voin ilolla sen omia ;) Innolla ja jännityksellä odotan, että saan sen luovuttaa Jasulle :)

Ei kommentteja: