18. maaliskuuta 2010

My best friend gave me the best advice...

... älä keskity autoa ajaessa enemmän laulamiseen ja esittämiseen vaan autolla ajoon. Joo sammutin auton kun olin heittäny Jasun autosta pihalle ja alkanut laulamaan. Jasmin nauro, miksiköhän?
Morjesta jälleen minun(kin) puolestani. Kaikesta lämpöilystä huolimatta raahasin itseni Jasulle ja Kouvolaan. Nyt tietenkin päivän reippailu kostautuu ja kurkku on entistä kipeämpi. En pysty nielemään edes omaa sylkeäni (jota luonnollisesti erittyy..) saati ruokaa. Bafucin on ystävä tänä iltana ja Panadol bestis ensi yönä.


Saan sairastaa enää vain ensi yön, koska huomenna näen JayJay:n (aka boifrend) pitkästä aikaa enkä ihan oikeasti tahdo olla kipeänä arvokkaan ajan aikana. Byähähähä! Onneksi mulla on aina jemmassa pikkasen sitä ylienergiaa jotta voin leikkiä täysin tervettä. Toi leikkiminen johtaa aina itseni loppuun polttamiseen mutta ei mahda minkään :D


Vaatteissa ei ole mitään ihmeellistä taaskaan joten jätän nämä vaatteiden esittelyt tänään muille varsinkin kun ei noi nyt niin hienosti kuvista erotu.
Omat hiukseni vaalenivat yllättävän paljon matkan aikana auringossa joten pesin juuri pidennykseni jos väriero ei enää olisi niin suuri. Vieressäni on siis märkä hiuskääre ja välilehdissä vilkkuu että minulle huudellaan facebookissa joten kaipa se on jälleen pakko jättää tämä selitys tähän :D
Palaillaan paremmin jos paranen :)

Ei kommentteja: