5. lokakuuta 2010

Tahdon omaksesi!

Hellurei ja super hellät tunteet! Mulla on tällä viikolla The Rakkausviikko eli Jayjaylla ja mulla on toinen vuosipäivä viikonloppuna. Ihan vahingossa aloitin maanantaina fiilistelyn kun vanhempani ihmettelivät vuosipäiväämme. Eilen sitten popittelin ihme suomi-iskelmää ja aloitin höppänänä olemisen. Tänään olen siirtynyt seuraavalle tasolle eli olen nyt "pettynyt", kuuntelen ihan ihme biisejä ja ihmettelen maailmanmenoa.

Päivän asuja ei todellakana heru täältä Lappeenrannasta koska en edusta ikinä koulussa. Olen koko ajan todella väsynyt ja elämääni ei mahdu mitään muuta kuin koulua. En koe mitään ideaa laittautua kun asun koulun lähellä ja koulun jälkeen joka tapauksessa tulen vain kämppääni naputtelemaan koneella koulutehtäviä, joka päivä. Tänään siis jälleen super väsynyt päivä. Raivoan facebookissa enkä ole koko päivänä käyttäytynyt hyvin. Ei hyvin mene, mutta ei haittaa!


Kotoa nappasin mukaani isäni tietokoneen kun hartiat eivät rakastaneet lainkaan miniläppäriäni. Nyt siis lainakone jolle ei kauheasti saa tallennella mitään kuvia.
Eilen poikaystävä kommentoi elämääni sanoilla "Miten sulle aina sattuu ja tapahtuu? :/" Perjantaina sain antibiootin poskionteloihin ja korviin, lauantaina lensin jälleen pikana sairaalalle kun koira nappas hampailla hieman kämmenselästä... Lauantaina Mauskin superhyper mökkisynttäreillä biletin välillä kyyneleet silmissä kun hieman käden haavani otti osumaa erinäisiin kulmiin. Sunnuntaina käpälä turposi ja turvotus laski vasta viime yönä. Nyt on käsi ihan suht käden näköinen eikä kipukaan enää vie kaikkea huomiotani. Eilen mietiskelimme koiran hampaan porautumista käteen, kuinka kauniisti ihon kerrokset vaurioituvat ja miltä poikkileikkaus olisi näyttänyt. Alkoi hieman oksettamaan ajatus reiästä ihokerroksien läpi!


Nyt yks höpönpömppö näyttää huutavan huomiotani mesessä joten alan keskittymään aiheeseen JJ:n opintopisteet. Varoitan, otan oikeudekseni tällä viikolla laittaa söpöily biisilemppareitani.
Huomenna aiomme kivan luokkakaveri tytön kanssa pitää villit pippalot (kahdestaan) jotta saisimme muutakin sisältöä elämäämme ja mun angstin rippeet häipyisivät.
Ninna kuittaa <3



Ei kommentteja: