15. lokakuuta 2010

Pukeudun pinkkiin!

Terveisiä Kouvolasta! Minä hyppäsin eilen jo keskipäivän aikaan luokkakavereideni kyytiin ja lähdin lumisesta Lappeenrannasta vetiseen Kouvolaan. Lappeenrannassa oli jo päivällä pienoinen lumimyrkys, mutta täällä se oli näköjään yöllä riehunut koska aamulla näky oli aika hm.. mielenkiintoinen.
Mulla on nyt syysloma ja lunta on maassa... Joo-o! :D

Näky on jollakin lailla hieman vääristyneen oloinen koska puissa on kauniin väriset lehdet vielä jäljellä mutta lunta on kuitenkin maassa jo jonkin verran. Kuvien otto hetkellä taivas oli toiselta puolelta hyvin hyvin tumma ja toiselta puolelta paistoi aurinko. Nyt näyttää taivas kuitenkin olevan tasaisen vaalea, ei uhkaavan tumma eikä aurinkoinenkaan.
Minulla oli tälle päivälle suunniteltuna treffit Hompan kanssa, mutta heti aamutuimana jouduin miettimään siirtämistä lumentulon vuoksi. Yllättäen minun pienessä söpössä autossani ei ole talvirenkaita enkä hirveästi hehkuttaisi kesärenkaidenkaan kuntoa. Muutaman puhelun jälkeen sain kuitenkin piristävän ilmoituksen, saan lähteä ajelemaan. Sää ja tiet ovat kuulema pahimmat täällä meillä. Kouvolan keskustanalueella (Kouvola on "iso city" johon kuuluu kaikki pikku paikkakunnat ympärillä) ei kuulema ole liukasta joten jos sinne asti ajelen toooodella rauhallisesti, selviän.


Surkeiden asukuvien tarkoituksena on todistaa minulla olevan tänään vaaleanpunaista päällä niin kuin päivän teemaan kuuluu. En eilen pakatessa kiinnittänyt huomiota tämän päivän vaaleanpunainen/pinkki teemaan, mutta onneksi vaatevarastoihin noin yleensäkin kuuluu sen sävyistä rättiä. Arvoin villapaidan + farkkujen sekä tuon yllä olevan asun välillä, mutta päädyin loman kunniaksi pukemaan minun näköistä jota farkut+villapaita ei aivan ole. Koulussa on tullut pukeuduttua hyvin tylsästi ja ei-Ninnamaisesti joten näin Kouvolaan tullessa huomana joka kerta "irrottelevani". Tulen isommasta kaupungista pienempään ja uskallauduin pukeutumaan oman tyylin mukaan...? Hmm! :DD
Joka tapauksessa puin päälleni Vero Modan tunikan (ihanilla olkapäillä, damn kun on kylmä eikä niitä pääse näyttää), Lindexin kukkatopin, fasrkkuleggarit kotoisin "jostakin" (ne on yllättäen päällä, en jaksa tarkistaa..) ja kaksi villatakkia joista onneksi vain tuo Stratovariuksen näkyy. Vyö on kotoisin myöskin sieltä "jostakin" ja kenkuleina toimii nuo ainoat mukaani ottamat uutuudet.


Asukuvia varten en jaksanut meikata, mutta nyt olen jo meikissä ja hiuksiakin olen hieman pöyhinyt. Nyt vaan vitamiinimehua kurkusta alas ja kohti lumihankia :)
Ihanaa päivää kaikille, missä olettekaan! :)

EDIT// Eheh mikä löytyi postilaatikosta juuri tänään kun laatikolle täytyy pomppia lumen seas:

Sanoisin että täydellinen markkinointikikka ;)

Ei kommentteja: