7. lokakuuta 2010

the b*tch is back...


Nonniin nyt on saatu raksa hommatloppuun ja Suomen 19. Gina Tricot saatu kunnialla auki! Ja mikä onni se on täällä Kouvolassa ja voi vitsi mä saan olla siellä töissä! Päivä meni tosi kivasti enkä olis malttanu lähteä ees kotia sieltä! Porukkaa oli paljon ja tavaraa meni niin paljon että koko ajan sai rampata varastossa. :) Se on hyvä se!

Joo tosiaan hiljaiseloni on johtunut siitä että viime viikon painoin 2 duunia ja kouluakin piti käydä. Nyt tällä viikolla tehtiin tosi pitkää päivää että saataisiin kaikki kuntoon. Mutta mukavassa seurassa nuo päivät ei tuntunut juuri miltään kunnes pääsi kotiin ja näki houkuttelevan sängyn. Ei siinä sitten enää koneelle jaksanut lyllertää.


 Tuossa on samalla tämän päivän asua. Kaikki osat paitsi vyö on Ginasta. Tottakai. Olis noloa jos asiakas kysyisi että mistä tuo on niin ohjais sen viereiseen kauppaan. Ja tuosta samasta syystä mulla on ihan kauhea määrä kaikkea uutta.:D Ne voisin esitellä ens viikolla ihan kunnolla.:)


Niin ja tuo otsikko.. Anteeksi rumasta sanasta. Tuo on vaan soinut mun päässä koko illan kun Ginassa soi tuo biisi. Ja tuo kuvasti ihan hyvin sitä että kiireet on takana päin ja im back!
-Jasmin

Ei kommentteja: