13. kesäkuuta 2010

Haaste itselleni

Huomisesta eli maanantaista 14. kesäkuuta lähtien haastan itseni pitämään liikuntapäiväkirjaa.

Alustuksena nyt etukäteen, minä en harrasta tällä hetkellä lähes lainkaan sporttailua säännöllisellä rytmillä. Haluaisin, että liikkumiseni tasaantuisi, mutta monista jutuista johtuen en vain saa itseäni liikkeelle.


Nyt kun lihakseni ovat aivan tajuttoman jumissa perjantain kokeista (thanx) olen saanut jälleen liikuntakärpäsen pistoksen joten mikä olisikaan parempi aika toteuttaa itseäni tsemppaava viikko. Jos homma toimii ja saan päiväkirjan avulla itseni liikkeelle, aion jatkaa hommaa.

Tarkoitus olisi laittaa päivän liikkumiset julkiset tänne, koska mun persus ei halua nousta koneen ääreltä ilman  syytä. Julkinen häipäisy on aika hyvä syy!
Luvassa siis saman kaltaista merkintää kuin tämän päivän 30min lenkki plus 30min lihaskuntoilut lattialla eli kyse ei ole mistään super liikunnastaa vaan täysin siitä että saan itseni liik-keel-le! Luvassa siis liikkumista Ninnan tapaan ;)

PS. Jjasmi mitäs liikunnallista keksittäis? ;)

1 kommentti:

jjasmi kirjoitti...

voitais vaikka mennä shoppailemaan ja sitten ku mulla alkaa loma niin voitaisiin mennä sompaselle kävelee ja venerantaaan ja kaikkialle mihi vaan keksitään