6. kesäkuuta 2010

Draamakuningatar ja avulias Prinsessa Rohkea

Selvitystä tästä päivästä ei voi aloittaa kuin seuraavalla.


"Yeah I need a girl in my life
Yeah I need a woman in my life
Ouh yeah get down with me
Come rock with me
So she could be my lady"

Päiväni sujui kaiken kaikkiaan ihan jees. Päivään sopi kaikkea väliltä lapsellinen onnellisuus ja itsetuhoinen itku. Pääasia lienee, että ilta oli mukava ja päivä päättyi rakkauteen <3 ;) Kuvien punapää on Rakkaus


Päiväni aloitin poikaystävän vieressä josta kiirehdin töihin joten alkupäivä meni täysin tavallisissa merkeissä. Työporukassamme kulkee jokin epämäärinen kesäflunssa joka nyt yrittää kaataa minut sänkyyn. Olen rautaa, tai haluan olla, joten pystyssä vielä mennään.
Työpäivän jälkeen mulla on muistissa muutaman tunnin pituinen musta aukko (se perhanan flunssanpoikanen vie multa järjen, muistin, voimat ja lista jatkuu...) ja selkeneminen alkaa siinä itkemisen kohdalla. En ihan oikeasti muista miten olen kotiin selvinnyt ja mitä sen jälkeen on tapahtunut :DD Huolestuttavaako? Itkun aiheutti henkilökohtaiset onkelmat, jotka ovat "hieman" vielä auki mutta eläminen sattuu ja tuntuu, ei siitä kuulune välittää.


Kuopasta noustaan vahvempina joten suunnattiin Mauskin kanssa kahveelle iltasella. Vakkari Coffeehouse oli juuri ehtinyt menemään kiinni kun me yöeläjät selvisimme kahvittelemaan joten kipsuteltiin kauniine kenkinemme toisaalle ja muistettiin näyttää koko ajan hyvältä ;)
Mulla on pidennyksissä vielä eilisiltä yo-juhlakiertueelta selvinneet kiharat ja omassa tukassa upouusi musta väri. Paahtavassa auringossa mustatukka ei ihan pysy mustana vaikka kuinka olisi järeät kestovärit käytössä joten olen päättänyt nyt kesän värjäillä vaahtoväreillä ja sävyshampooilla tätä tukkaani. Eilen oli kesän ensimmäinen värjäyskerta kun hiuskriisi kasvoi liian suureksi. Nyt on taas ulkonäkökriseilyt ok-tilassa kun edes tukka on oikean värinen ;)


Tämä osoite on elänyt nyt jonkin aikaa aika hiljaiseloa ja minä pahoittelen asiaa syvästi omasta puolestani. Musta tuntuu, ettei ole aikaa eikä voimia alkaa naputtelemaan. Olen vielä nin kovin avoin ja en osaa sleittää mistään pinnallisesta ilman että en paljasta itsestäni "liikoja". Tämä liiallinen paljastaminen on mulle viime aikoina tuntunut todella raskaalle. Facebookissakin olen ahdistunut siitä liiallisesta informaation leviämisestä enkä halua lisätä kuviani tai ajatuksiani sivuille.
Yritän ryhdistäytyä pinnallisena kirjoittajana tänne, mutta se aiheuttaa varmasti tekstin vähenemisestä entisestään. Rakastan kirjoittamista paljon ja haluaisin kirjoittaa tännekkin paljon, mutta se aiheellisuus on ongelma.


toppi, GT
lepakkohihaneule, Broadway (cittari!)
jegginsit, Vero Moda
korkokengät, Vagabond (ra-kas-tan!)
takki, H&M (uusi, RAKASTAN!!!!)
laukku, H&M

Viime aikoina ei ole ollut aikaa perehtyä minkäännäköisiin tyylikysymyksiin taikka uusiin vaatejuttuihin. Viikon aikana aiomme Jjasmin kanssa yrittää päästä shoppailemaan upeaan Kouvolaan joten uutuuksia luvassa minun kaappiini. Ainoa ongelma osaltani on vaatteideni käytönpuute. Olen 6-10 tuntia päivässä ja 5-6 päivää viikossa töissä jolloin en pukeudu muihin kuin työnkestäviin käytännöllisiin (tylsiin!) vaatteisiin. Töissä mennään vaatteissa jotka ovat helpot, ei paljastavat ja rennot. Töissä en näytä itseltäni vaikka voisin, koska en halua pilata vaatteitani kaikkella kakkalla mitä töistä tarttuu vaatteisiin.
Tänään iltasella päälläni oli asu jossa viihdyin erittäin hyvin. Tämä on laitettava muistiin kriisiaamuille!

Päiväni oli hieman liiankin vaihteleva, mutta loppujen lopuksi päättyi hyvin.
Positiivisella ja toiveikkaalla mielellä kohti uutta viikkoa! :)

Ei kommentteja: