21. marraskuuta 2010

Nipsun vieressä on lämmin kun ulkona on kylmä

Olin suunnitellu postaavani tänään iloisia tunnelmia Jjasmin luota parin päivän takaa, mutta kuvia muokkaillessani tajusin olevani hieman liian eri mielentilainen kuin kuvissa. On haastavaa selittää iloisesti jos mieliala ei ole ihan niin iloinen. Tahdon saada sitä fiilistä jutteluuni, joten ne kuvat jäävät nyt taka-alalle. Halusin joka tapauksessa jotakin höpistä joten käytin laatu webcamia tämän hetken fiiliksen kuvaamisesta.
Takana on mukava harkkaviikko ja edessä masentavan tuntuinen kouluviikko. On todella typerää joutua käymään kaikkea kakkaa läpi jotta pääsee tekemään kivaa työtä.. Onneksi harkkaviikosta saattoi vähäsen saada tsemppiä, jotta jaksaa painaa tätä kakka opiskelua päivä päivän jälkeen seuraavat kolme vuotta... Öööh!?


Täällä jälleen Lappeenrannassa majailen ja kännykkääni tuijottelen ikäväni kourissa. Kaimani Nipsu lämmittää hieman mieltäni mukista käsin. Olen tunteikas ihminen ja tunnen aina kaikki olosuhteiden muutokset kauhean suurina joten aina on otettava huomioon tämä fiilis. Tarvitsen siis pienoisen toipumisajan :D Tänään vietän rauhallista koti-iltaa glögin ja nelosen leffan parissa. Ensi viikoloppua jälleen odotellessa toiveikkain mielin :)

Rauhallista sunnuntai-iltaa ihanille ihmisille ruutujen taakse!

Ei kommentteja: