28. marraskuuta 2010

Elämänilo

Tuossa väänsin itselleni uutta taustakuvaa ja satuin sen vuoksi vierailemaan we <3 it sivulla etsimässä ihania kuvia. Tykkään kovasti selailla kuvia ja muutenkin taidan olla todellinen esteettisyyden rakastaja :)
Tällä hetkellä fiilis on mainio, vaikka olenkin tänään jo aamusella joutunut sanomaan viikoksi moikat poikaystävälle. Viikonloppu on ollu aivan ihana! Poika tuli jo torstai iltana luokseni ja esittelin hänetkin jo viimein täällä oleville rakkailleni.


Olen viikonloppuna todellakin nauttinut elämän kyydistä ja pitkään aikaan kaikki on tuntunu aivan täydellisen ihanalta. Perjantaina lähdettiin pojan kanssa kaverini tupareihin ja minä pääsin kihartamaan hiuksiani pitkään pitkään aikaan kunnolla raudalla kun lainasin sellaisen ihanalta kaveriltani.
Tajusin rakastavani hiuksiani juuri nyt tällaisinä! Ne ovat vieläkin hieman kiharat perjantain jäljiltä ja väri on juuri sellain josta olen 3 vuotta haaveillut. Rakastan! Valitettavasti ei taida olla mitään kuvatodisteita hiuksistani, mutta väri on lähes tulkoon sama kuin tuolla kuvan tytöllä. Kiharatkin olivat samanlaiset perjantaina :D Rakastan mustaa tukkaani ja kiharrettuna vielä enemmän! Harmi vaan kun en omista itse kiharinta, pikku minus :DD


Olen nautiskellut mahdollisimman paljon tästä talvesta. Ulkona on super kylmä, mutta pojan kädestä pitäen kylmyyskään ei pure niin paljon kuin yksin kävellessä. Täällä on aivan täysi talvi ja tuuli on ulvonut todella hurjasti viime päivinä. Onneksi jostain olen löytänyt kuitenkin kauneutta, koska luonto on aivan käsittämätöttämän kaunis talvisella maisemallaan <3


Totta puhuakseni, odotan jo hieman joulua koska silloin saan käpertyä kotisohvalle viltin mutkaan takkatulen äärelle. Suklaata, glögiä, lautapelejä ja ihania läheisiä <3 Voiko ihanampaa mielikuvaa olla?

Kohta kokoonnumme tyttöporukalla (kahden tytön voimin... no porukka se on sekin) katsomaan Kuorosotaa, syömään pullaa ja suklaata sekä juomaan kuumia juomia <3 Rakastan kai elämääni aika paljon tänään.

Ei kommentteja: