8. heinäkuuta 2010

Unelmat todeksi

Tiistaina katsoin "ohimennen" Saimaan ammattikorkean opiskelijalistat ja hupsis, löysin oman nimeni sieltä. Eli minä pääsin kouluun enkä minne tahansa vaan juuri täsmälleen sinne minne halusin. Kaikkien sähläysten jälkeen kaikki meni Lappeenrannassa hyvin, ilmeisesti, ja opiskelupaikka odottelee minua.
Ette uskokaan kuin kiljuin, hypin ja itkin ilosta sillä hetkellä. En todellakaan odottanut pääseväni, toivoin paaaaljon mutten uskonut ja nyt olen koulussa sisällä. Aaaaaah!!!!
Nyt on sitten ensi kuussa edessä muutto omaan kämppään, pois porukoiden nurkista <3
Sitä, ja kaikkea muuta järkevää ennen oli juhlittava uutista, joten pomppasin kotoa Mauskille kainalossani lasten skumppa :D


"Pieni ja pyöreä jäätelötäti" melkein ylpeä kaikista jäätelökiloista... mikä kesäkunto? Jäätelökunto?


Koko pitkän illan odotin, että saan kuljia ja itkeä iloani mutta sillä purkautumisen hetkellä sain aikaiseksi vain hihitystä ja hyppelyä ;DD Yllä demonstraatio hetkestä siiiiis ;)

Kouluun pääsyä oli ihmeteltävä luonnollisesti Mauskin kanssa kun se akkeli mun kanssa niissä pääsykokeissakin kävi. Käytiin ajelulla lasten skumpan kanssa ABC:llä, mikä ei ehkä ihan sopinut kahden ammattikorkeakoulua käyvän naisen paikaksi mutta a) oli nälkä b) Mauskil ei ollu ruokaa (edes itellee niin ei ehkä mullekaa) c) Meillä oli unista porukkaa joten syöminen olisi ollut rikollista d) kello oli jo 12 eikä muut paikat olleet auki tiistai-iltana, perhana. Kohtaan D romuttuivat haaveet opiskelupaikkabileistäkin.. damn!


Huomattiin (okei elina kerto mulle) että Mauskin vessas on varsin mukava valo valokuvaamiseen joten olihan se vietettävä tunteroinen tuossa peilin edessä ilmeillen ;)
Eihän me muuta osata!


Musta siis tulee Lappeen_rantalainen ainakin seuraaviksi 3,5 vuodeksi ja saan ammatin josta olen vain haaveillut jo jonkin aikaa. Ah uh ja huuuuuuui! Suuri maailma pelottaa!
Onneksi pääsykoe matkalta tarttui mukaan unelmien lompakko, Guess nam:

Lanka leikattiin heti kotona, kuva otettu heti autossa oston jälkeen

Lappeenranta tuntuu vallan hyvältä kun unelmien lompakko sekä opiskelupaikka irtosi kaupungista <3

Ninna kiittää ja kuittaa

3 kommenttia:

Daphnion kirjoitti...

Onneksi olkoon opiskelupaikan johdosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon samalta paikkakunnalta kotosin kuin sieki ja opiskelen lappeen Rannassa. Ihan yliveto kaupunki, tervetuloa! =)

Ninna kirjoitti...

Kiitos paljon molemmille! :)
Anonyymi, samalt paikkakunnalt ja samas paikas opiskelees, apuva hurjaa! ;D