3. huhtikuuta 2011

Ninnan life

Täällä elämä rullailee painollaan. Vaatteita ei paljon jaksa mietiskellä, mutta kevättä kohden paremmaksi :) Ostin tänään kelin kunniaksi punaiset lyhytvartiset Viking-kumisaappaat. Kumisaapasosastolla kävi kova kuhinaa! Muillakin tainnut mennä hermot märkiin varpaisiin ;D
Kumisaappaat kyydissä hyppäsin autoon ja lähdin jälleen reissaamaan omaan pikku kolooni. Märkää oli ajella, mutta mielelläähän sitä lämpimässä autossa istuu. Matkani näytti tältä:


Suomipop soitti juuri kuvanottohetkellä Anna Puun Riko minut-biisiä ja fiilistelinkin sitä ihan täysillä. Biisistä pomppasi tänään korvaan "Kun saan syyn, niin tää päättyy"-lause.
Tahtoisin kunnon syyn, että tää reissaaminen kolmen kaupungin välillä loppuisi. Helpottaisi jos edes yksi kaupunki olisi laskuista pois. Itse en täältä pääse, mutta muuthan pääsis tänne ;) Mulla on tähän elämäntilanteeseen kaksi asennetta joiden välillä seilaan hetkestä riippuen. Heikoilla hetkillä kiroan täysin tämän tilanteen. Näitä hetkiä lienee suurin osa ajasta. Niiden aikana vihaan yksinasumista ja varsinkin Rakkaalle tuoksuvia vaatteita, suihkusaippuaa, hammasharjaa, kaljaa kaapissani ja jokaikistä sekuntia. On täysin normaalia, että vetistelen maanantaina koulussa ja pommitan viesteillä koulussa pakertavaa poikaa. Täysin normaalia on myös se että valitan vanhemmilleni kämpästäni, koulusta tai ihan mistä vaan. Täysin vastakohta tälle huonolle fiilikselle on itsenäisyyden tunne. Joskus rakastan sitä, että saan painaa kaasua ja karata omaan kolooni. Rakastan a sitä ettei tarvitse viikolla tehdä mitään kotitöitä jos en halua, koska ne tiskit tai pyykit eivät häiritse muita kuin minua. Rakastan sitä että saan soittaa musiikkia kovalla kerta naapurinikin ovat "häirikköjä". Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin todella sosiaalinen enkä ihan hirveästi tykkää olla yksin kolossani.

Tänään suutuin talomme huoltoyhtiölle: loskaa pihassa niin etten pääse omalle parkkipaikalleni. Lähti heti kotiin päästyäni todella äkäinen viesti eteenpäin. Sakkoja odotellessa, en muuten maksa!

Ps. Lupaan etten vaarantanut itseäni taikka muuta liikennettä kuvia ottaessa ;)

Jotain hyvää: ulkona ei näytä enää tuolta^^
Kuva on otettu varmaan 2kk sitten kun ulkona oli suht jäätävä sää ;DD

BTW. Mitähän kertoo meidän talon  ihan viereisen pihan tän hetkisestä tilanteesta kun naapuri/rakas ystäväni laittaa mulle tekstaria "Mennääks iltauinille pihalampeen?" ?

Ei kommentteja: