7. huhtikuuta 2011

Shokki, fb ei toimi

Huomenna on jälleen kerran karsea tyhmä ärsyttävä ja ehkä ihan pikkasen pelottavakin tentti. Olen lukossa, enkä saa luettua enää ollenkaan.. VARSINKIN nyt kun fb ilmoitti minulle hetki sitten:

"Käyttäjätili väliaikaisesti pois käytöstä.

Käyttäjätilisi ei ole väliaikaisesti käytettävissä sivusto-ongelman takia. Uskomme, että ongelma ratkeaa pian. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua."




Mutta kun mä tarttisin nyt tukea kavereilta!!!! :DDD Pienen ihmisen elämä on vaikeaa ;)
Eilen oli rastikisat kaupungilla ja jatkoillehan sitä tottakai lähdettiin. Yön aiheuttama väsymyshän tuskin lainkaan vaikuttaa elinjärjestelmän opiskeluun. Tänään rukoilin hiljaa mielessäni kertaustunnilla ettei opettaja ala kertaamaa mitäs se alkoholi tekikään pikkuaivoille ja muille ystävillemme.

Mihinkään mitenkään liittymättä; mulla on saappaat! Ensimmäiseni lapsuuden jälkeen!

  

Eilisellä rastiskabal noille kumppareille oli kyllä käyttöä! Vettä sato ja loskaa/paskaa oli joka paikassa. Sukat oli kyllä kumppareista huolimattakin litimärät kun opiskelijariennot tietäen eihän me siellä tiellä pysytty. Kysehän on kuitenkin KISASTA joten tuli sitä kahlattua polvia myöten lumessa ja pyllymäkeä laskettiin about 10 kertaa päivän aikana. Voittoa ei tullut vaikka kaverin poikaystävä antoi meille täydet pisteet riisuutumisrastilta ja muutenkin oltiin super parhaita. Jutun järjesti insnööriopiskelijat; Insinööripojat ei ymmärrä naisia, that's it! ;)

Aivot huutaa nimeäni! 
Sipsit huus aiemmin (koko pringles meni nälkään...)..

2 kommenttia:

Jennakaroliina kirjoitti...

Noi kumpparit on kyl tosi söpöt. Ittekki monta kertaa miettiny ku tuol ulkona loskassa tallustaa, et pitäis ostaa omat kumpparit. Ja mielellää jotku tollaset kivat, pirteen väriset :)

Ninna kirjoitti...

Joo-o samaa olen itekin miettiny mut kun tahdon voida lompsia lähes joka paikas, vaati vähä etsimistä :D Noi on kaupunkisaappaat, eli lyhytvartiset ja iiihanan väriset :)