2. maaliskuuta 2011

Vaaleanpunaista lomaa kohti

Heippa! Tänään täällä armoton pakkaus ja itsensä ehostaminen (eh), koska huomen aamuna vähän jälkeen 6 pomppaamme poikaisen kanssa bussiin ja matkaamme minilomalle lähes tälläisiin maisemiin:


Luvassa on säästötilin tyhjennystä niin SuperAlkossa kuin mukavissa pikkutiikeissa ja ostoskeskuksissa. Tätä reissua on odotettu ja tähän on satsattu monia tunteja suunnittelun merkeissä. Loma on täysin minun suunnittelema ja toivon koko sydämestäni että saamme nauttia kunnolla kaikesta ilman suuria huolia.
Yövymme kaksi yötä Tallinnassa eräässä kylpylähotellissa. Haaveilen kuntosalilla ja eri saunoissa käymisestä, mutta ennen kaikkea kahdenkeskinen aika on se miksi matka varattiin. Nam mm ja NAM!


Olen varannut meille molemmille yhdet hoidot. Itse aion nautiskella niinkin itseltäni kuulostavasta hoidosta kuin suklaakylvystä. Ajattelin jossakin teetättää itselleni manikyyrin ja käväistä ehkä myös solariumissa. Tässä juuri katselen hyviä ravintoloita netistä ja kirjailen niitä ylös jotta saamme herkkuruokaa. Ai että kuinka tätä on odotettu! Kunhan nyt vain pysyn itse nahoissani enkä pilaa lomaamme ylimääräisellä hösäyksellä tai panikoinnilla, siihen on taipumusta kyllä. Hieman jännää koska tämä tulee olemaan tämän söpöläis pariskunnan ensimmäinen yhteinen loma Suomen ulkopuolella. Pienestä on paras aloittaa, varsinkin jos kyseessä on yhtä omapäinen ja hankala henkilö kuin tämä Ninna pikkuinen ;)


Nyt kutsuu pakkaamiset ja muut matkaan valmistautumiset. En meinaisi millään osata päättää minkä juhlavaatetuksen otan kaikista 200 eri vaihtoehdosta. (Tätä ei helpota yhtään se että kanssani samankokoinen äitini ilmoitti eilen lähtiessään omalle lomalleen että saan ottaa mitä vaan lainaan äitin vaatekaapista. Äiti on shoppaillu kauheesti sitte viime näkemän!!!)
Pojalla oli tähän jo ratkaisu "toi punanen mekko", en sitten tiedä sanoko vaan siksi ettei menis enempää aikaa ;DD Kuvia Tallinnan minilomasta tulee jos Pojan kamera toimii, itse unohdin oman kamerani akun Lappeenrantaan.. Jesh! ;D

"C U lovely people!"

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Mukavaa minilomaa!

Ninna kirjoitti...

Kiitos paljon! :)