20. maaliskuuta 2011

Jälkitauti

Minähän sanoin ettei kannata tehä niinkuin minä teen... Olen kipeä TAAS! Eihän se muuten haittais vaikka kuulostankin 30 vuotta tupakoinneelta mieheltä mutta kun olisi harjoittelu edessä alkaen huomenna. Tällä hetkellä yskin keuhkojani (ja aivojani..) pihalle vanhempieni luona, mutta muutaman tunnin päästä täytyisi startata traktoriautoni kohti J:n kämppää. Huomenna pitäisi olla terveenä, tai ainakin lopettaa tämä räkiminen koska haluan todella osallistua harkkaviikkolleni. Vuorossa olisi lapsien katselu, jota olen odottanut.

 Iinan poikaystävä: "Just kuvaat mieluummin Ninan persettä ku mua!"
-No onhan se upea peba vaikka ite sanonki ;)

Keskiviikkona oli kuitenkin, luonnollisesti, todella hauskaa! Haalarit pysyivät kuvien mukaisesti todella kauniisti aseteltuina päällä ja niin kuin huomaatte, haalareideni takaosassa vallitsee merkkikato. Olen ollut hieman vastahankaan viime aikoina kaikkea kohtaan joten merkkejäkään en ole ostellut. Tyhmä mikä tyhmä, koska aina sitten bileissä saa hävetä merkkikatoaan! :D Onneksi oikeassa takataskussani on "Insinööreille"-merkki, ihan vaan selkeyttämään kuka siihen mun pakaraan saa koskea.. Onneksi yhtä insinööripoikaa lukuunottamatta peppuni on pysynyt ihan rauhassa. Merkki siis saatu kiinnityspaikkaohjeiden kanssa poikaystävältä.
Pysyn haalari päällä turvassa, koska omistan kaksin kappalein heijastimia! Toinen on ammattiliittomme heijastin ja toinen Kotiteollisuuden. Olisin ylpeä haalaristani jos jaksaisin ommella merkkejä. Yksikään merkeistäni ei liene kunnolla kiinni, osa on ommeltu esim kahdesta puntista läpi tai vain reunoista parilla pistolla.

NYT vinkkejä kehiin, millä saa oksennusräkäyskän loppumaan?!?!?!?!? (Mauski sanoi tähän väliin: "Oot aika ällö!") Pakko olla huomenna sellaisessa kunnossa, että pystyn olemaan harjoittelussa.

1 kommentti:

Hombie kirjoitti...

voi eiii räkätauteja! Mieki sain nyt ylläriylläri ekan inttipöpöni, taas vaihteeksi, just pitää tulla kipeäksi kun koulussa olisi jotain tärkeää kun esim viikko pari sitten ei ollut! Argh!

Ei muuta kuin paljon teetä ja vitamiineja ja vettä ja villasukat jalkaan!!