28. elokuuta 2010

Flunssakauden avaus

Yksi flunssainen opiskelijaneito ilmoittautuu. Kuumetta en pääse mittaamaan, mutta olo on sellainen että lämpö voi olla hieman kohonnut. Onneksi osasin varautua jo etukäteen ja ostin keskiviikkona vilustumisoireisiin tehoavaa särkylääkettä, nenäsumutetta sekä kurkkupastilleja. Ensimmäinen särkylääke on tuhottu ja rakastuin! Ihanaa kun olo paranee hieman yhdellä poretabletilla!
Äsken kipaisin hakemassa kurkun turvotukseen jäätelöä joten tänään tulee olemaan aika rento päivä ;)
Kuvituksesta voitte ihan pikkasen vakoilla asumustani, enempää en nyt vieläkään raota ;D


Poikaystävä toi eilen kaikkea kivaa kotoa itsensä lisäksi joten minulla on nyt paljon flunssatekemistä. Vanhempani olivat laittaneet minulle kassillisen yllätyksiä ja piristyksiä. Kassista löytyi muun muassa Elle ja uusi tuoksu. Yllätyksien lisäksi sain odottamani television, verhot ja dvd-soittimen. Ei varmaan tarvitse kertoa miten aion viettää tämän sairaslauantain ;)


Aamulla kun oloni oli vielä suht pirteä ja jaksava, käytiin JJ:n kanssa Prismassa. Tyhjensin suuren suurta opiskelijan tiliäni ostamalla halvinta mahdollista ruokaa (!!), Greyn Anatomian tuottiksen sekä jatkojohtoa, varsin upeat ja varsinkin hehkeät ostokset!

Verhoni sain roikkumaan ja Jayjaykin osoitti olevansa "ihan kiva" kun kiinnitteli minulle pieniä puutteitani. (Sain äijäskikin kiinni eilen lukemasta tätä blogia. En saanut kommenttia tykkäsikö omasta naamastaan näytöllä tai upeista jutuistani mitä tänään tehtiin ihQD44 poikkikseni kanssa ;D)
Kaikesta huolimatta kämpässäni vallitsee kaaos kun pölyä ja hiuksia on aivan joka puolella. Ruokaa on mukava syödä koulupöydällä kun varsinaiselta ruokapöydältä löytyy sinne kuulumattomia tavaroita. Äitilleni juuri puhelimessa lupasin että siivoan tänään joten on varmana parempi toteuttaa tämä lupaukseni heti ennen kuin särkylääkkeen teho heikkenee.
Ei sillä että asialla olisi "merkitystä" kun eihän tuo äippä näe kämpääni, mutta olisihan se mukava elää siististi! :)

1 kommentti:

jjasmi kirjoitti...

Rakastanko ehkä noit sun verhoja ? JOOOOOOOOOO!