27. elokuuta 2010

2kymppinen Askartelutäti jonka nuchassa kipua

Ohhoh! Meillä meni nyt sitten rikki 200 postauksen rajapyykki! Tämä postaus on siis tämän blogin historian 201. julkaistu. Aika hullulta tuntuu kun ollaan molemmat vaan näpytelty joskus jotakin tänne ja nyt sit yli 200 kertaa.

Minun näpyttelyni laatu on laskenut kun koulu vie tosi paljon aikaani koska mukaan on luettava kaikki ne "ryhmäytymispäivät" jonka oikean tarkoituksen varmaan kaikki suunnillee tietää ;) Eli tällä ekalla viikolla olen itse istunut 2 iltaa/yötä pubissa.. ja muuten hillunut aina jossain kaupungilla luokkakavereiden kanssa jotta tutustuisin ihmisiin.



Tänään kuitenkin jään opiskelupaikalle viikonlopun yli joten aika saattaa käydä pitkäksi. Juuri nyt odotan iloista yllätystä kanssaan melkein vielä kivempia juttuja. Mulle saapuu siis iltaseura ainakin muutamaksi tunniksi, telkkari (<3) ja verhot <3 Odotan innolla millon summeri pärähtää soimaan!
Täällä on sujunut siis oikeasti hyvin. Luokkahenki alkaa löytymään tai ainakin alan oppimaan luokkakavereideni luonteita ja uskallan ehkä kohta jo puhua ;) Oikeasti oon höpötelly jo ummet ja lammet mut vähän ujona ja vähintääkin nolosti.


Ollaan kaikki ihan ulalla vielä ihan kaikesta mitä opiskeluihimme kuuluu mutta yksi asia ollaan opittu vanhemmilta opiskelijoilta "Te tulette olemaan koulun 'ne oudot', tottukaa siihen jo nyt!". Me toimintaterapeutit kun olemme harvinaisia koulussamme koska koulutus alkaa vain 3 vuoden välein eikä samaa aikaa samassa rakennuksessa ole kuin yksi ryhmä. Kukaan muilta aloilta ei tiedä mitä teemme vaan yleinen käsitys on että toimintaterapeutit ovat "askartelutätejä". Kyllä se meille sopisi jos saataisiin askarrella, muotoilla savea ja leikkiä päivät vaikka oikeesti päntätääkin anatomiaa ja seminaareja kahdeksasta viiteen.

Nyt on siirryttävä anatomian pariin eli vaihtaa kieli latinaan, nam....
Luvassa kipua nuchassa, tempuksessa ja molemmissa oculuksissa.

Ciao!

Ei kommentteja: