4. elokuuta 2010

Superherkku päivä

Näin mukavan vapaapäivän jäljiltä fiilis on varsin hyvä vaikka vähän yrtin masistella muuttoani. Aamulla laitoin kellon soimaan jo yhdeksän pintaan jotta ehtisin ajoissa Jasminin omaa kämppää ihmettelemään. Pesin aamulla pidennykset kun eilen huomasin niitä irrottaessa ettei ihan ole kunnossa tuo pehko. Kaiken maailman tehohoitojen jälkeen fiilistelin pehkoani kuvailujen kera. On se vaan niin kiva!


Hain matkalla meille leivokset ja jopa yhden ylimääräisen jos vaikka herkkuhiiret innostuisivat, mutta taisi jäädä se kolmas Jjasmin R:lle ;)


Olen ihan fiiiksissä nyt ton Jjasmin muuton jäljiltä kun oma muuttoni lähenee hirveän nopeasti.
Toi neitonen oli laittanu jo nyt tosi oman näköisekseen kämppänsä vaikka tavarat olivat vielä hakemassa paikkaansa. Viihtyisä kämppä todellakin ja ihan tajuttoman mukavalla paikalla.


Nyt alkaa käsi väsyy... onnetonta tää eläminen tän kätösen kanssa. Noissa viimisissä kuvissa näkyy mun käden kaveri eli tuki. Huomenna joudun näillä näkymin vierailemaan päivystyksessä hakemassa sairaslomaa kun huominen olisi viimeinen vapaapäiväni enkä todellakaan ole työkunnossa tällä kädellä. Autolla ajaminen meinaa nostaa kyyneleet silmiin ja särkylääkettä kuluu jotta pystyn edes nukkumaan.
Nyyhkis!

Onneksi elämä on oikeesti mukavaa kun maailmassa on ihania ihmisiä!<3 ;)

Ei kommentteja: