16. elokuuta 2010

Sekaloista jupinaa

Hehee, meitsi on vaan niin paras! Sain ihan itse tän netin toimimaan täällä kämpässäni ja melkein voisin haljeta ylpeydestä ;D Iskä soitteli aiemmin tänään ja kehoitti ottaa yhteyttä johonkin ihmiseen joka osaa asentaa netin mut hei ei toi nyt edes tytön aivoilla ollu hankalaa. Johto seinään, toinen yhtee laitteesee ja toinen toiseen, siis hui! Oli mulla jotku surkeat ohjeet joiden mukaan netin asennus voi kestää hyvinkin kauan "älä hätäile!", oma prosessini kesti öbaut 3minuuttia.

Joka tapauksessa nyt kun olen lopettanut taukoilun voin kertoa mitä tämä neito on viime aikoina tehnyt.

Olen..
..vieraillut Tykkimäellä


.syönyt siellä pehmistä (miksi kun töistä sai ilmaiseksi???)


..syönyt myyjän mielestä kanipaniinia
...mutissut Elinalle onko ihan pakko kuvata mun syödessä



...tullut pakotetuksi kaiken herkuttelun jälkeen Kouvolapyörään. Tuli tosi paha olo kun ainoat aitteet missä käytiin oli pyöriviä.. oli tosi hyvää herkkua..

...vierallut Kuopiossa ja paikallisessa pahimmassa teinilässä

...laulanut iskuyrittäjälle "you’re not gonna reach my telephone!", Se muuten toimi ;)
..lukenut karttaa omasta mielestä nolosti keskellä Kuopiota


...löytänyt Kuopiosta nimikkokauppani<3 ;)

Mulla siis alkoi loma viime viikon keskiviikkona joten olen ollut aika lahjakkaasti menossa siitä asti. Kotona vain pyörähdin keskiviikkona töiden jälkeen hakemassa mökkikamat ja torstaina pakkaamassa laukut perjantaina alkanutta Savvoon reissua varten. Mauskin nassukka on tullut varsin tutuksi ja vitsailtiin Kuopiossa että kyl on nyt ihan täys toista. Oikeesti tänä aamuna vuodatettiin Kouvolan asemalla kyyneliä (ainakin melkein ;) ) kun tajuttiin että voi mennä kuukauskin ennen kun nähdään seuraavan kerran.
Kun kotiudun täältä omasta pienestä kämpästäni pariksi yöksi, aion treffata isosti Jjasmiiiiii! Ei jotenkin kykene ymmärtää ettei tulla näkee toisiamme normaaliin tapaan... Myää!

Mut tästä mun luukusta saattaa tulla kuvatodisteita jos yleisö (edes yksi ihminen) tahtoo ;) Nyt just täällä on rumat verhot ja sängyssä ei ole tyynyä/peittoa/patjaa :DD Matkapatja messissä jolla aion nukkua ensi yön. Tein äsken ruokaa ja söin sen salaattiottimilla kun menin unohtamaan ruokailuvälineet kotiin.. hupsis! Sinne jäi myöskin kahvinkeitin jonka vuoksi meinasin ajella tänään jo kotosalle kun aamulla tulee olemaan tuskaa ilman aamukahvia. Joka tapauksessa aion pedata itselleni sängyn ja koittaa nukkua täällä ensimmäisen yöni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ainakin yksi täällä tahtoo kuvia kämpästä! :D Mikä paikka on Kpon pahin teinilä?

Ninna kirjoitti...

No enköhän niitä laittele sitten kun saan omaisuuteni tänne koska nyt täällä näyttää perusopiskelija boksilta eli rumat peruskalusteet ja aivan järkyttävät verhot. :D
Kuopion "Pahin teinilä" oli erään kuopiolaisen mielestä Passion. Hyvä tietää jälkikäteen kun on maksanut 4€ sisään kyseiseen paikkaan ;DD