2. lokakuuta 2011

Tämä sunnuntai


Sunnuntain oleskelut on usein rentoja ja suht koht rauhallisia. Minulla on tapana olla sunnuntaisin jostain syystä pahalla tuulella ja ärsyyntyä todella helposti esimerkiksi epäjärjestyksestä tai likaisuudesta. Tänä aamuna heittelin hammasharjoja ja -tahnoja, mutta myös kiillotin koko wc:ni, peilini ja keittiöni. Tiedän ettei kanssa-asujalla ole helppoa, mutta tässä pätee valinta: olen valinnut henkilön joka on äärimmäisen kärsivällinen. Tiedostan kyllä että raja voi tulla eteen ;D
Sunnuntait eivät ole lemppareitani mutta ajoittain mukavempia kuin lauantait jolloin "on tehtävä jotakin". Tämä päivä oli loppujen lopuksi ihana! Syksypäiväksi äärimmäisen kaunis ja aamuäkän jälkeen toooodella rauhallinen. Ulkoilua, Tazza-kaakaota, ruokaa, pikku remppaa ja ähkyn sulattelua päivämakoilulla <3 Illalla tv-maratoni Tanssii tähtien kanssa, Vedetään hatusta ja BB. Nyt voi hyvillä mielin mennä nukkumaan.



Illan viimeiseksi biisiksi tämä hampaittenpesun taustaksi, mieleen viikonlopun huippuhetket ja tulevan viikon mukavuudet. Menneitä miettiessä nappasinkin nuo kuvaset arkistoista. Ne ovat keskiviikolta Mauskin vierailulta. Nyt kaivaudun hymy kasvoillani peiton alle vastaanottamaan uuden viikon.
Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja: