31. lokakuuta 2011

Sisäisen kello tekninen häiriö

Täällä syksyä ihmettelevä Ninna. Sisäinen kelloni on aivan sekaisin enkä tiedä milloin on yö ja milloin päivä. Jos en omistaisi kelloa olisin rehellsesti sanottuna käynyt tänään nukkumaan klo 17 koulusta tultuani ja nukkunut koko yön erittäin onnellisena. Omistan kellon ja hyvin tiukan itsehillinnan nukkumisasioissa (voi kun toimisi myös syömisissä..), joten nukuin 30 minuutin päikkärti joiden jälkeen mukamas tulisin olemaan pirteä. Turha luulo! Olen siis koko illan istunut koneella oikeasti ihan koomassa.. Eilen ahkeroin kouluhommien parissa ihan hulluna kun tälle päivälle oli deadline 6 erillisessä tehtävässä enkä näistä yhtäkään ollut tehnyt sunnuntaiaamuun mennessä. Nyt siis jälleen pamahti se stressin jälkitila eli totaalinen väsymys!


Eilen olin muuttamassa luokkakaveriani ja luojan kiitos oma roolini oli autonkuljettajan jobi. Ajoin autollani edes takaisin muiden kantaessa käsin osaa tavaroista. Muuttomatka onneksi oli vain 500 metriä ;)

Täällä ei mitään arkea kummempaa. Kouluun uskallaudin tänään ensimmäistä kertaa bussilla joten tästä lähdin heräilen laittoman aikaisin jotta ehdin ajoissa bussille ja siten myös koululle. Hyi aamuherätyksiä! Ulkona on jo nyt koko ajan hämärää, ei sovi mun mielialalle :D

Ohhoh hupsista, nyt olen missannut jo 11 minuuttia Huippista! Äkkiä telkkarin ääreen! Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja: