6. lokakuuta 2011

Fiftaripimatsu

Takana huippu mukavat 50's partyt. Tämä fiftaripimu kulutti lähes koko illan tanssilattiaa ja nyt onkin jalat melkoisen muussina. Aamulla herätessä iski todellisuus pahasti mieleen; munhan piti ajella tänään Kouvolaan. No täällä Lappeenrannassa edelleen ollaan , koska nukkuminen vei voiton. Väsymys on suuri vaikka muita "vaivoja" ei olekaan.
Eiliseen tunnelmaan..



Kasasin kokonaisuuteni Sokokselta kesällä ostetusta mekosta, trikoo "alushameesta", H&M:n peeptoe korkkareista, raitasukkiksista ja tottakai asianmukaisista kampauksesta ja meikistä. Kulmat värittelin hieman normaalia vaaleammaksi samoin kuin silmämeikin. Silmissä oli vain kullanhohtoista nude luomiväriä ja eyelainerit kissamaiseen tyyliin. Pääjuttuna oli huulet jotka värittelin Rimmelin Infinity colour huuli(maali)punalla. Illan aikana ei varsinaisesti tarvinnut kertaakaan lisätä huulipunaa joten maalini toimii ;) Tottakai hieman sudin väriä kestävyydestä huolimatta ja kiiltoa päälle näön vuoksi.



Hiuksiini tupeerasin takatötterön ensimmäistä kertaa elämässäni ja se onnistui yllättävän hyvin. Olin todella tyytyväinen tyyliini vaikka se ei ehkä täysin fiftarihenkinen ollutkaan. Tunsin itseni todella kotoisaksi noissa tamineissa. Koko ilta oli aivan ihana kun bailasimme isolla porukalla lähes pilkkuun asti. AIVAN IHANAT BILEET! Tämmöisiä tyttöpippaloita lisää!! ;)

Kertokaa mielipiteenne! Miltä näyttää? Onko lähelläkään sitä minkä fiftarityyliksi laskette?

Ei kommentteja: