14. lokakuuta 2011

Partyanimal

Hehee tainnut tältä tytöltä viime viikko viedä voimat kun viikkoon minusta ei ole kuulunut ;D Viime viikollahan päädyin juhlimaan kahteen kertaan, ensin keskiviikkna fiftaripimuna ja lauantaina juhlimme rakkaimipien tyttösteni kanssa Mauskia. Oli rankka viikko valvomisen kannalta! Sunnuntaina purskahtelin itkuun väsymyksestä joten uni tuli todella tarpeeseen. Tällä kuluneella viikolla olen vain nukkunut pitkiä yöunia ja "yrittänyt" painaa kouluhommia ennen syyslomaa tuloksetta. Lappeenrantaan matkailin Kouvolasta vasta tiistaina kun minulla ei tällä hetkellä ole terveydellistä lupaa osallistua opetukseen nykyisessä koulussamme (homeen vuoksi). Eilen alkoi syysloma, joten nyt saanen ihan hyvällä omatunnolla jatkaa uinumista ;)

 

Lauantai-ilta aloitettiin sivistyneesti synttärikahveilla ja suklaakaakuilla. Synttärisankari oli loihtinut meille viralliset kahveet ennen juhlimisen aloittamista. Iltani jatkui yllättäen viinillä vaikka muu sakki puhuikin kossuvissyistä ;DD Tottakai kun meidän tyttösporukka kasaantuu yhteen pitkästä aikaa (!!!) on lähdettävä tanssimaan Amarillon huudeille jalkamme kipeiksi. Ihanaa kuinka huoletonta heilumista tuon porukan kanssa juhliminen onkaan! Nukkumaan saavuttiin Mauskin kanssa vasta neljän jälkeen taksijonossa kalisemisen jälkeen ja vedettiin yöpalaksi pikkupötkö maksamakkaraa! Mitään makkuripörinöitä huolita jos on mahdollisuus saada maksisleipää!
Vaikka olinkin hyyyyvin väsynyt seuraavana aamuna, olin sentään onnellinen! Jalat huusivat hoosiannaa, mutta en kuunnellut niitä! Sunnuntaipäivä oli onneksi ihana niin päädyinkin piristymään metsissä lenkkeilemällä.


Tällä hetkellä istuskelen kämpässäni yöpaita päällä ja ihmettelen miksi on oltava näin kylmä. Minun ollessa vielä viime sunnuntain puolella bailaamassa huolettomana tyttöjen kanssa, pyörähti poikaystäväni ja minun seurustelu neljännelle vuodelle. N <3 J on siis nyt 3-vuotias leikki-ikäinen :) J tulee tänään tänne ja aiomme nauttia toistemme seurasta koko viikonlopun, pitkästä aikaa. Viime kuukausi on ollut niin kiireinen ettemme ole nähneet kuin kerran viikossa joten tämä kokonainen viikonloppu tulee tarpeeseen. Aion tänään leipoa jotain ukkoselleni ja laittaa tämän aina niin "järjestyksessä" olevan kämppäni siistiin kuntoon. Huomisen vietämme kaupungilla. Luvassa ehkä keilausta, mutta ainakin ravintolassa syömistä koska "vuosipäivänä" ei ruokaa tehdä itse! Ensimmäisen vuosipäivämme vietimme hotellissa Lahdessa (MINÄ maksoin kun kävin silloin töissä ja toinen opiskeli, hahaa!) ja edellisen täällä Lappeenrannassa. Olemme siis ottaneet vuosipäivän vieton "ihan tosissaan" :) Näin on parasta, koska emme kuitenkaan liikaa toisiamme näe.

Hii nyt etsimään jotain herkku marjapiirakka ohjetta, tiskaamaan (hyi), siivoamaan (superhyi) ja suihkun kautta nättiä päälle :)


Ei kommentteja: