30. syyskuuta 2011

Lovely weekend

Eilen päälläni oli mielestäni pitkästä aikaa kivat vaatteet. Kamerani oli näemmä eri mieltä, koska mooonista itselaukaisu ja peilikuva yrityksistä huolimatta en saanut asustani alla näkyviä kuvia parempia otoksia. Voi olla että kuvattava ei ollut hirveän hehkeänä kuvienottohetkellä, mutta sitä en tunnusta. Torstaina nimittäin painoi hieman väsymys ja homeallergia flunssan jälkioireiden lisäksi.
Päälleni kuitenkin löysin kaapistani Ginan taskupaidan jota en ole kovinkaan paljon käyttänyt sen "yöpaitavibojen" takia. Jotenkin noin hennon vaaleanpunainen tuo minulle mieleen todella helposti yöpaidan. Eilen poistin suurinta yöfiilistä näyttävällä kaulakorulla ja mustalla "alustopilla".


Eilisestä väsymyksestä huolimatta nukuin viime yön todella huonosti. Onneks tänään varsinaiset tunnit koululla on vaihdettu itsenäisiksi, sain nukkua pitkään. Tarkoitus kylläkin oli lähteä aamulenkille, hommailla koululla ennen puoltapäivää muutamia juttuja ja sen jälkeen vielä tekaista itsenäisiä kotosalla. En yksinkertaisesti jaksanut nousta ennen puolta yhtätoista enkä millään meinannut löytää inspiraatiota alkaa tutustumaan yhmätyöaineeksemme. Onnekseni eilen ystävän aknssa suunnitellut ryhmätyön ahkeroinnit jäivät tältä päivältä väliin, molemmin puolisen kiinnostuksen puutteen vuoksi. Tänään olen tyytyväinen, että ystävänikin on yhtä laiska kuin minä.
Ahkeroinnit vaihtuivat siis alla olevaan asuun ja "himo-opiskelupaikkaan". Kun ei jaksa pukea päälle, palelee ja on tällöin kaivauduttava opiskelumatskujen kanssa kolmen peiton sekaan lueskelemaan toooodella hitaasti matskuja ;)


 Kyllä näette oikein, sängyssäni on myös eiliset vaatteeni mytyssä. Olivat nimittäin aamulla tiellä aamukahvia koneella juodessa joten siirsin tuolilla olleen kasan sänkyyni ja sinne se jäi :DD


Kauaa tätä laiskottelua ei enää kestä, nimittäin juuri näillä minuuteilla starttailee ekat autot kohti luokkamme mökki-iltaa. Itse hyppään luokkakaverin kyytiin vasta kuudelta, mutta sitä ennen on käytävä kaupassa ja tehtävä ruokaa. Luvassa siis illalla rentoilua keskellä ei mitään seurana toiminnalliset tyttöset. Odotan hieman jotakin jännittävää ja aivan ihanaa. Jos iltaamme saisi sisällytettyä jonkin näköisiä itse kehittelemiämme pelejä/leikkejä ja paaaaaljon naurua, ilta olisi täydellinen! Sauna, takkatuli ja nuotio on vain mukava lisämauste! Mukava aloitus viikonloppuuni. Huomenna saapuu unieni prinssi hopean harmaalla ratsullaan tänne Tähkäpään torniin joten mukavaa jatkoakin luvassa.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille höpönassuille! 

Ei kommentteja: