27. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa ihanaa

Miten postaus aloitetaan fiksusti? - En mä tiedä!
Moi! Elän vaikkakin edelleen vasta toipumassa.
Jasmin taisi vähän piilokettuilla mulle viime viikolla kahvittelujen lomassa kun ei mun postaukset ole viime aikoina sisältänyt muuta kuin sairasteluvalitusta tai musiikkia.

Nyt saatte nähdä valokuvia miltä näytän (jos se on päässyt unohtumaan) ja hyvin sekalaista selitystä (ihan vähän vaan).


3 viikkoa sairastelua takana ja nyt ehkä aletaan pääsemään paremmalle puolelle ihan oikeasti kun lääkkeet alkavat vaikuttaa. Kolmen viikon aikana en ole ulkoilut tai harrastanut mitään liikuntaa mutta eipä tuo ruokakaan ole maittanut kun sitä on niin kovin vaikea ollut niellä. Kuitenkin sain kerättyä 2 kiloa lisää massaa näiden viikkojen aikana varmastikin tuon liikkumattomuuden vuoksi. Tiedätte varmasti miltä tuntuu palata farkkuihin collareissa makoilun jälkeen? Kiristää ja hirttää kiinni joka paikasta :D Olen aina ollut siitä omituinen että kipeänä turpoan muiden menettäessä kiloja. Nytkin vaikka en tosissaan viikkoon pystynyt syömään lähestulkoon mitään.

Kotona maatessa alkaa ihmeellisesti kehittelemään sisustusjutkia kämppäänsä kun näkee päivästä toiseen vain nämä neljä seinää. Sain hyllyni vihdoin jokseenkin siihen tarkoitukseen jossa sen haluaisinkin pitää eli lähinnä koristeiden pitopaikkana. Nyt tuolla katonrajassa säilyvät kynsilakkani (vihreässä lasiastiassa ja vaaleanpunaisissa rasioissa) ja koruni kaikennäköisissä rasioissa. Ostin Kodin ykkösestä kivat kehykset joihin saa 4 kuvaa, ainoastaan kuvat puuttuvat.


Hehee tuo työpöytäni taustalla :D Ihana sekamelska ja kalenterissakin väärä kuukausi! Naurattaa tuossa kuvassa tuo masu. 2 kiloa ei tuo tollaista palleroa vatsalleni vaan paita on tehnyt erittäin imartelevan illuusion pömppiksestä. Aivan ihana pömppö!


Viikon päästä toivoisin saavani kukkasen. N&J täyttää silloin 3 vee <3
Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!
Ihanaa tässä päivässä:
- sain pyykit pyykättyä
- sain suunniteltua huomisen ohjattavan leikkini
- ..ja julkaistua jopa matskun Moodleen
- söin koulussa hyvin
- pyrin sydämeni mustimmat tunteet poikaystävälle itkun kanssa puhelimessa, kevensi oloa ihanasti
- koska kämppä on yksin minun, ei tarvitse pedata sänkyä jos ei jaksa
- voin avata nyt töllön ja katsella kaikki haluamani ohjelmat jos samalla naputtelen muutaman lauseen lisää koulutehtäviin
- pääsin sentään läpi käsikirran tentistä
- naapuri ei ihan tule seinästä läpi

Ihanaa viikon jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja: