8. elokuuta 2011

"Miä oon kiva rinsessa"

Helou! Täällä lomalainen viettämässä viimeistä Kouvola-viikkoaan. Tämä jo käynnissä oleva viikko on minulla etäopiskelua, mutta joko syy on minussa tai sitten opettajassa kun en näe missään etätehtäviä ;D Eli joko en osaa niitä etsiä oikeasta kohdasta koulun nettisivuja tai sitten niitä ei ihan oikeasti siellä ole. Jälkimmäistä en pistäisi pahakseni, koska suoraan sanottuna anatomian opiskelu viimeisellä "lomaviikolla" ei hirveästi insipiroisi.

Kesäsäät hälvenivät kuin tuhka tuuleen ja puun lehdetkin näyttävät olevan jo tippumaan päin (osa jopa tippuneita). Niin se kesä meni, enkä minä ehtinyt kunnolla edes ymmärtää :D


Menneellä viikolla koetin parhaani mukaan nautiskella kauniista säästä, mutta kotona vietetyn työssäoloaikani loputtua halusin reissata ja olla koko ajan liikkeessä. Maanantaina hyppäsin heti Helsingin junaan ja vietin ystävän nurkissa rentouttavan vuorokauden. Sain Staadenin reissulla käveltyä aivan riittävästi mukulakiveä korkokengilläni joten nämä menneet päivät ovat kuluneet jalkoja parannellessa.
Tiistaina vietin rauhallisen koti-illan poikaystävän kainalossa, mutta keskiviikkona jo aamusella lähdimme äitini kanssa Vantaan Ikeaan tekemään heräteostoksia. Mukaani tarttui erilaisia säilytysratkaisuja mm. kengille, alusvaatteille ja jopa yksi hyllykkö kaikelle muulle roinalle.


Yllättäen torstaina lähdimme samassa seurassa Lappeenrantaan sekä nauttimaan päivästä että kasaamaan Ikean ostoksia. Oli ihanaa käydä oamssa kämpässä jossa on omat säännöt ja tavat tehdä asioita. Tiedän että tämä ihanuus on koetuksella viikon päästä kun sinne on jälleen mentävä yksin kökkimään. Neliöitähän yksiössäni on hurjat 20 eikä tilalla ole todellakaan luukkuani pilattu. Helposti noin pienessä kopissa ne seinät alkavat kaatua päälle jos ei "harrasta sosiaalista opiskelijaelämää" ;) Onneksi tästä ei liene pulaa kun tyttöjengimme kasaantuu jälleen yhteen ensi maanantaina. Ollaan jo tehty alustavat suunnitelmat kuinka ne käsikirugian opisklut aloitetaan "ahkerasti" ;) Lue: terassit kutsuvat!

Raskaintahan tuossa opiskelujen jatkamisessa on se ikävä ystäviä täällä päin sekä poikaystävää Mikkelissä. Nyt on taas oltu siinä onnellisessa asemassa että olen päässyt periaatteessa koska vain lähtemään Mauskin luo Helsinkiin, soittelemaan Jjasmille ja köräyttämään Coffarin sekä näkemään poikaystävää vähintään joka toinen päivä.



Olemme jo jonkin aikaa poikasytävän kanssa katselleet kämppiä ja hiljaisesti haaveilleet yhteisestä kodista. Nyt aloitimme mukavan sunnuntaikävelyharrastuksen, asuntoesittelyissä käymisen. Emme todellakaan ole hommaamassa nyt yhteistä kämppää molempien opiskelujen takia, mutta kiva se on haaveilla ja suunnitella jo nyt (2,5 vuoden päähän..masentavaa kyllä..). Kyllä sitä sitten valmistuttua saa oman isomman kämpän jonne mahtuu kaksinkin oleskelemaan ja jota voi itse sisustaa vapaammin kuin nykyistä opiskelija-asuntolan koppiani. Tietenkin nämä prinsessamaiset sisustushaaveeni on lykättävä roskakoriin siinä vaiheessa jos samassa kämpässä majailee mies moottoripyörän öljyisine käsineen ja musta-punasine sisustushaaveineen :DDD Haaveissa on kuulkaas hyvä elää! ;)

Ei kommentteja: