24. elokuuta 2011

Pienet toiveet toteutuu

Täällä Ninna, moi. Kuulumisia omalta suunnaltani, luvassa siis ajatusten risteilyä ja kuvia jotka sopivat fiilikseeni. (alku kirjoitettu 19.8., mennyttä siis alku)
Olen nyt jälleen viikon opiskellut "erittäin ahkerasti". Koulua tälle viikolle oli laitettu 4 päivää joista kaksi ensimmäistä meni intopinkeenä kavereista ja kaksi viimeistä Kouvolasta käsin. Jouduin lähtemään jo keskiviikkona Kouvolaan lääkäriin joten torstai meni ajellessa edes takaisin. Maanantaina sekä tiistaina tuli herkuteltua kavereiden kanssa Raxissa ja Rosso expressissä ihan vaan koulun alun kunniaksi. Vaihdettiin siis näin nyt alkuun koulun aloitus pippaloinnit syömisjameihin ;D Energiaa todellakin tarvitsee kouluun, koska aloitimme käsikirran opiskelun ja jos joku ei vielä ymmärtänyt sitä ei opiskella "suomeksi" vaan sairaalakieleksi. Ah uh jeah! Oikeasti olen aivan rakastunut siihen kaikkeen infoon mitä olemme luennoilla saaneet! Niin ihanaa opetella noita asioita.

Opiskelujen aloittamista hieman varjostaa pienoinen epäonni mikä potkaisi minua viime lauantaina juuri ennen kouluun palaamista. Poikaystävän etsiessä Mol.fi-sivuilta avoimia työpaikkoja (noin nin kuin huvikseen) tietokoneen näytölle pamahti varoitusteksti "CRITICAL HARDWARE ERROR!" jonka jälkeen koko sonta pimeni ja tyhjeni. Kiitos wormi kun juuri nyt päätit mönkiä koneeseeni! Kone on nyt korjaajalla ja ennuste (kai) ihan hyvä. Uusi kovalevy lienee jo saapunut ja recoveryprojekti käynnissä. Toivottavasti tuttu korjaaja vain ehtisi laittamaan koneeni kuntoon nopeasti ennen kuin kaikki deadlinet alkaa paukkuu. Koulutehtävät sekä kouluun meno onnistuisi paremmin kun saisin näppärästi koneen auki kämpillä. Nyt käytössä äärimmilleen tukossa oleva miniläppäri ja koneen avaaminen kestää 30 min plus netin avaaminen 10 min, nettisivut latautuu vajaassa viidessä minuutissa.. Ei ole tullut kouluhommia katseltua kun kone kikkaile omiaan :D



(jatkuu nyt jos blogger antaisi tänään lisätä kuvia..)

Eipä siinä jos mulla ei konetta ole niin sama koskee tällä hetkellä kameraakin. Onnistuin kesällä hävittämään 7 vuotta vanhan rakkaan järkkärini. Joo.. kokoa tolla kameralla ON, että ei pitäs hävitä noin vaan, mutta mulla ei ole aavistustakaan mihin se on kadonnut. Joko olen jättänyt sen johonkin tai olen jemmannut sen jonnekin kaapin perälle. Hieman tympii tietää, että syyllinen olen vain minä ja prkl hukata nyt KAMERA! Oisko hieman järkevämpää hukata vaikka penaali eikä kallis kamera.



Tällä viikolla olen non-opiskellut ja hengaillut erään "aika kivan" pojan kanssa. Pojalla oli vielä kesäloma joten hän tuli luokseni Lappeenrantaan oleskelemaan. Pyöräilimme, shoppailimme ja teimme emme-mitään. On nautittava silloin kun saa olla toisen lähellä, vaikka se tarkottaisi töllön katsomista tai liian pitkiä päikkäreitä keskellä päivää. Pienet asiat tekee todella onnellisiksi kun elää eri kaupungeissa. Sain hemmottelua oikein kunnolla kotona odottavan ruu'uan, pikku ruukkukukan ja läksiäisyllätyksen muodoissa. Intoilen varmasti muiden mielestä mitättömistä, mutta itselleen ne pienet jutut on se iso juttu. Jos kotiin ruokkiksella tullessa poika on jo kaikonnut kämpästäni, mutta sängyllä on tuoksumuistona hänen paita ja koneella nättejä sanoja viestinä niin kyllä siinä ihminen on aika onnellinen.
Nyt istun yksin kämpässäni ja ihmettelen tätä hiljaisuutta.. ja yksinäisyyttä. Huomenna olisi itselläkin tarkoitus matkata Kouvolaan, mutta huominen on vielä ahkeraa opiskelua sekä tämä ilta aikaa itselle (ja ehkä myös vähän alakerran ystävälle).


Näistä kaikista kuvien englanninkielisistä teksteistä tuli mieleen tämä oma aivan super huono englanninkielen taitoni. Meillä alkoi tänään englanti ja opettaja on amerikkalainen.. ja minä siis en ole haka enkussa. Ryhmittäydyttiin neljän tytteröisen ryhmään ja ilmoitimme olevamme se paniikkiryhmä jonka kurssitavoitteena on päästää irti siitä paniikista. Opettaja tykkäsi tästä tavoitteesta, varmastikin jos näki meidän hikikarpalot ;D Kauheaa kun koko poppoo ympärillä puhuu opettajalle pelkästään englantia ja itse osaa vain änkyttää jotakin itsestään :D "A-a-aim Nina ä-ä-änd a-a-a-ai stadi occupatio therapy" ö-ö-ö! ;)
Nyt tää paniikkiperse taitaa nukahtaa päikkäreille kun ei tuo iltapäiväkahvi tehonnut riittävästi.

2 kommenttia:

Jennakaroliina kirjoitti...

taitaa olla sielä aika samanmoinen meininki ku tässäki: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/12/7/129046513597480260.jpg :DD

Ninna kirjoitti...

Hahaa Jennakaroliina, juuri noin!!! :D