9. tammikuuta 2011

Paras tapa viettää talvipäivä

Mietin aamulla, ettäs mitäs kaikki päivittelee facebookiin loskapäivityksiä kun täällä näytti olevan ihan nätti ilma. Kyllähän se vesisade taisi vähän kävästä mutta paremmin mun huomion kiinnitti kämmenen kokoiset lumihiutaleet myöhemmin päivällä :D Lunta lunta ja vielä kerran lunta!


Keittelin tänään kahveja kaverilleni ja päivittelin työhakemuksia, mutta muuta en ole oikein tehnytkään. Halusin ottaa suht rennosti tämän viimeisen lomapäivän joten näillä mentiin. Aion jatkaa iltaani kirjoilla, musiikilla ja mahdollisesti keittää vielä yhdet kahveet kaverille. Huomenna on karu paluu takaisin arkeen, joten nyt on otettava kaikki irti viimeisistä vapaista minuuteista.


Kirjastosta lainasin lukemista ja tuntuu kuin minulla olisi kovatkin bileet tuolla sängynpohjalla koska löysin niin ihanan kuuloisia kirjasia. Rakastan sitä tunnetta kun voi vaan uppoutua pehmeään sänkyyn peittojen sekaan kädessä jokin koukuttava kirja. Aaah!!! Kirjaston saaliilla olisi selvittävä pitkät 5 päivää ennen kuin saan viimeisen joululahjani, sen jota olen odottanut enemmän kuin mitään eli Cecelia Ahernin Mitä huominen tuo tullessaan. Super Aaah!!!


Kirjojen lisäksi jatkan lamppuni rakastamista! Pelkään raukan puolesta koko ajan täällä pienessä kämpässäni koska tuolle ystävälle ei ole oikeaa turvallista paikkaa vaan se jotuu seilaamaan jakkaralta ikkunalaudalle jatkuvasti. Lamppu on Pentikin ja kokonaan lasia, joten herkkää matskua näin opiskelijaboksiin. Taitaa muuten olla kämppäni arvokkain esine, tietokoneeni jälkeen ;DD

Nyt kyllä painun vettä tippuvan tukkani kanssa petiin lueskelemaan :) Huomenna pirteänä luokkalaisia treffailemaan, vai opiskelemaan niin joo ;)

Ei kommentteja: