8. tammikuuta 2011

Kansa vaeltaa pikkuhiljaa ehtoolliselleen, baarimikko istuu jälleen rippituolissaan--

Hieno papukaija-merkki sille joka tunnistaa biisin otsikon lauseesta ;) tai googletettuaan tuntee edes biisin ;)

Heeeeelou! Ei mulla sillee mitään järkevää asiaa ole, muuta kun nyt täällä lopetetaan joululomaja aivan sata varmasti ei-kiltisti kotona istuen! Juuri laskeuduin Kouvola-sukkulasta ja levitin roinani jälleen takaisin omaan pieneen kotikolooni. En tiedä mitä mieltä tästä kämpille tulosta pitäisi olla. Olen nyt vaan happy-happy-joy-joy ;)


Stressasin ainakin viimeisen loma viikon yöt maksamottomien laskujen pinosta eteisen lattialla tai jostain kauheista huomautuksista, mutta niin kuin tosi on, kaikki oli kunnossa ja lattialta löytyi vain Trendi ja ammattiliiton oheismatskua <3 Aaah!
Kaappi on täynnä ruokaa ja elämä hymyilee! Itsenäisenä aikuisena sain vanhempani täyttämääm jääkaappini ja syöttivät vielä ennen tänne tuloa leivoksia ja muita herkkuja.


Ei sillee muuten, mutta mulla on niitä sellaisia "joulukiloja", juurikin noista mukavista herkuista! Vararengas jotta selviää kylmästä talvesta täällä itärajalla ;) Matkalla Novaa kuunnellessa juontaja sanoi hyvinkin osuvasti tien siihen hetkiseen tunnelmaan "Liikenteessä matkaajat olkaa varovaisia, koska liikkeellä on pirun paljon venäläisiä ajajia. Läheltäpiti tilanteita on ollut useita"

Minä esittelin matkalla kämpälleni "nähtävyyksiä" kuskille. Aloin esittelemään lähikiskaani sanoilla "Tässä kohtaa mä joka ikinen kauppakerta muistan et maito unohtu ja joudun sen hakee sit tuolta *naurua* VOI HITTO ei muuten nytkää ostettu maitoa!" Turha sitä näköjään oli poikkeusta tohon maidon unohtamisperinteeseen tehdä..


Nyt puran ruokakassit (priorisointi= 1.blogi, 2.ruokakassit) ja lähden vaeltamaan vaikka kirjastoon. Eilen saatoin vähän vääntää itkua, mutta tänään ei sureta yhtään tänne tulo. Ensi perjantaina matkataan jälleen Suomea halki mutta nyt keskitytään omaan aikaan tämä päivä. Illalla sitten keskitytään siihen mitä täällä parhaiten osataan eli illanistujaisiin! ;) Aion tunkeutua ystäväni luo, katsoa Putousta ja leffaa. Ystävä on lähdössä kanssani johonkin menopaikkaan joten sen kaltainen lienee suunnitelmamme ;D Kjeh!

Ei kommentteja: