28. tammikuuta 2014

Mukava olla

En ole varmaan koskaan maininnut olevani aika kova vilukissa, näin talvisin eri toten. Rakastan käpertyä paksun peiton alle kuuman teen ja hyvän tv-ohjelman tai kirjan kanssa heti kun illat alkavat syksyllä viilentyä. Nukun talveni paksun untuvapeiton alla joten nukkumaanmeno on aina yhtä ihanaa talvisin. Olen kuitenkin todella kova hiostumaan liian paksuissa vaatteissa jolloin olo on hyvin hyvin tukala. Tämä tuokin haasteita yöpukeutumiseeni ja kerrostukset ovat kova sana myös öisin.

Tuossa pyykkejä viikatessani ryhdyinkin mietiskelemään yöasupolitiikkaani hieman enemmän. Nyt siis luvassa katsahdus minun yövaatetyyliini. Tämä asutyyli on nyt tänä talvena kehittynyt tämän hetkiseksi. Kävinkin hieman katselemassa eri nettisivujen yöasu valikoimaa ja kasasin niitä jotka tällä hetkellä iskee kovimmin. Ihan ensimmäinen asu löytyykin jo vaatekaapistani (kröhöm sängystäni) ja olen täysin hullaantunut  tuohon H&M:n yöasukonseptiin, collaripaita + leggarit ja noita muutamat kotiutuin alennusmyynneistä tammikuun alussa. 

Perusajatuksenani on siis pukeutua kauniisiin yöpaituleihin ja niiden päälle kasaan lämmintä. Pitsinen mekko/toppi, collari, puuvilla ja villasukat = taivas!


Triumph - Triump Charm Spotlight Strappy yömekko


Esprit / Samettipainatuksinen trikooyöpaita


Olen vasta viime vuosina hurahtanut kauniisiin yövaatteisiin. Vanhempieni luona nukun edelleen aivan järkyttävän rumissa possuhousuissa ja virttyneissä t-paidoissa, koska en jaksa kantaa kotoa käsin yövaatteita tuonne kotikotiin. Lisäksi vanhempieni luona omakotitalossa on aivan törkeän kylmä (muualla kuin saunassa ja takan edessä *love*). Fleecekangasta olevat possuhousut ja pantterikuvioinen velour huppari ajaa asiansa lämmittiminä tuolla vanhempien luona. Täällä kotona hipsuttelen menemään huovutetuissa polvivillasukissa ja paituleissa joiden päälle kylmyyden mukaan lisätään luonnonkuituisia lämmittimiä eli puuvillaa ja villaa. Collaripaita ja legginsit ovat varma valinta aina! Paksuja torkkuhuopia vetelen joka ilta vielä lisä lämmittimiksi katsoessani televisiota sohvalla. Semmoinen on minun yömuotini ;)

Ihania pakkaspäiviä kaikille!

Ei kommentteja: