23. maaliskuuta 2012

Music is my life

Olen todella herkkä koukuttumaan biiseihin. Tykästyn johonkin "tässä on nyt jotaa jännää joka ei avaudu heti ekalla"-tavalla ja sitten soitatankin näitä avaamattomia biisejä aivan tuhottomasti. Ennen tämän hetken replay-ennätystä yritin samaa mm. Jukka PojanSuvi Teräsniskan sekä Pojun biiseillä. Näillä kaikilla on ihan eri merkityksiä kuin vain se että olisin kuullut ne radiosta ja tajunnut "hei täähän on hyvä!". Kaikkiin biiseihin liittyy joku tilanne tai tapahtuma. Erikoisinta on etten ihan tosi kyllästy näihin luukuttamiini biiseihin. Kyllästyn hyvin nopeasti listahitteihin, mutta en näihin hypersuper lemppareihini.

Ehdottomat ennätykset olen tehnyt kahden biisin kohdalla. Kumpikin iskee edelleen ja kovaa! Biisit ovat Madconin ja Signmarkin. Ensimmäisen hetki elämässäni on Euroviisut, tunnelma ja toi tanssi iskee niin kovaan että pyörryttää! ;) Signmarkin biisi on vähän vanhempi, mutta tuli viime vuonna tukiviittomien tunneilla mulle lempparilistan kärkeen. Aivan sairaan siistit nuo amerikan viittomat yhdistettynä rappiin!!! Arvostan! Lisäksi se fiilis kun istutaan pelkällä meidän luokan bossella tunnilla, jonka opettaja on yksi meistä opiskelijoista (ja minun rakas uusi kämpikseni!!!<3), laitetaan volat kaakkoon "oppiaksemme" viittomia. Naapuriluokasta lähetettiin lappua, että piru vie musat hiljemmalle! Muistot <3


Ja sitten se tämän hetken luukutuslemppari. Itse rakastan naapuriani, koska hän soittaa mm. Petri Nygårdia tai heviä repeatilla. Hän rakastanee minua tällä hetkellä tästä syystä:

 

Kun oikein tympii, bassot sekä volat kaakkoo ja tyttö pomppii!

PS. Ei meillä naapurini kanssa ihan hirveä vihasuhde ole, pikemminkin viha-rakkaus. Sain toissa iltana pienen anteeksipyyntölappusen sydämen kera kun hyvin kauniisti kirjeellä pyysin hiljaisuutta ;D Oli aika suloinen post it-lappu, sulin ja annoin anteeksi!

EDIT// Pakko vielä jälkikäteen (30 min tämän postauksen kirjoittamisesta) mainita näin kaikkia erilaisia ihmisiä rakastavana tämä: Signmark- The letter Katsokaa oikeasti tuota viittomilla räppäämistä! Herra tekee itse biisinsä sanat ja tuntee ainakin bassot jotta pystyy vaikuttamaan siihen miltä hänen biisinsä kuulostavat sekä tuntuvat. AR-VOS-TAN!!! Tämän puheeni jälkeen ei voi muuta kuin katsoa ja ihailla.

Ei kommentteja: