20. maaliskuuta 2012

Lifestyle muuttunee muotoon opiskelublogi

Hei ystäväiset, hyvät "lifestyleblogin" lukijat!
Minun lifestyleni on tylsää hiki päässä opiskelua ja juoruilua kaverin kanssa. Ruoanteko unohtuu liian usein kun kiire on "opparin tekoon" tai oikein reippaalle ja pitkälle lenkille. Harkkapäivät napsuu pitkiksi ihan luonnostaan, vaikka en varsinaisia asiakastöitä olekaan tehnyt. Olen askartelutäti!
Harjoittelua jäljellä 5 läsnäolopäivää! Hurjan nopeasti aika kului ja mitään en saanut aikaiseksi ;D Lisänä toki jäljellä oleviin päiviin on 2 itsenäisenopiskelunpäivää, jotka to-del-la-kin tulevat tarpeeseen!



Harjoitteluni loppuu pian ja talvilomani alkaa. Samaan syssyyn hankin itselleni muuton, joten tässä parhaillaan kikkaillaan tapoja muuttaa ilman että olen läsnä itse vuokrasopimuksen alkamispäivänä. Tarkoituksena olisi lähteä purkaamaan stressiä jonnekin, pois omasta kolosta ja omista pienistä ympyröistä. Eipä sillä, että tuleva kämppikseni alkaisi vielä kyllästyttää! ;)

Juuri nyt kärsin kiukkupotkuraivarin-tapaisesta olotilasta, koska olen vuoden ajan hingunnut matkalle "edes risteilylle" ja juuri sopivasti omaan stressitilanteesi äitini sekähöhläpöhlä poikaystäväni lähtivät omille reissuillensa. Äippä tanhuamaan omat stressinjyväset pois ja poikaystävä "opiskelemaan" Tukholmaan. Hei, hirmu kiva ku pääsinki mukaa! Päätin avittaa omaa olotilaani vetämällä eilen tulevan ihanan kämpikseni kanssa herkkuöverit. Iltaamme kuului paljon juoruja sekä manausta, mutta pääasiana oli 150g sipsejä sekä saman verran irtokarkkeja per nokka. Oli ihana päästä taas avautumaan ja mässäämään, mutta tämän aamun fiilis oli sen verta huono että Detox-kuuri alkoi aamupalan yhteydessä.
Note to yourself: Herkkuöverit eivät helpota jo valmiiksi pöhöttynyttä olotilaasi!




Jos en olisi aloittanut tuota Detox-kuuria (jep, harmittaa jo nyt! ;) ), ottaisin tänään itselleni ja omalle ajalleni yhden sidukan, ihan vain siksi koska voisin. Jos nyt pitäisi vain mielessä sen olotilan joka varmasti tulee olemaan 20 päiväisen kuurini jälkeen. Ainoa ongelma tulee olemaan, että vietän lomani tämän kuurini aikana joten kuuri ei ehkä ihan nyt osu hyvään saumaan. Heh! Hyvin suunniteltu ;)

Huomenna jatkuu vihdoin koko maailmankaikkeuden paras tv-sarja, joten huomisen illan ohjelma ei ole lainkaan epäselvä. Mahtava Greyn Anatomia <3
Lopuksi kivaa musiikkia rauhaisaan tiistai-iltaan!


Fiilistelyä <3

Ei kommentteja: