6. toukokuuta 2011

Viinisiepon iltamat

Heippa! Mulla on ollut aikasen kiva viikko. Vietän koko viikon syntymäVIIKKOA, koska en voinut olla monessa paikassa yhtä aikaa. Kertonen lisää menneestä vuorokaudesta kun saan purettua muutamia kuvia kamerasta. Nyt kuitenkin muistelen ihanaa ennakko-synttäriä jota vietettiin Lappeenrannassa Pariisittaren kanssa muutami viikkoja sitten.


Koska missaamme yhteiset Euroviisun katsonnat sekä nämä tämän viikon synttärini Pariisittaren olinpaikan vuoksi, pidimme "naisten luksus illan" jo etukäteen. Euroviisut ovat olleet meille yhteinen huudon, kiljunnan ja onnenkyynelten paikka joten tätä tämän vuoden menetystä on voivoteltu useasti. Saa nähdä kuinka toteutan Euroviisu katsannan tänä vuonna, varmaan haen tonkallisen viiniä kämpälleni ja pyydän kaverilta lainaan nettitikun jotta voin samaan aikaan olla netissä telkkaria katsoessa (mulla toimii kerrallaan vain toinen). Pakko päästä jakamaan jotenkin noita viisutunnelmia Pariisin kaunottaren kanssa.


Suosittelisin lasissani olevaa viiniä jos nyt taas muistaisin nimen :D Kyseinen viini on tämän hetken suosikkini ja tuli tuossa eilen nautiskeltua sitä poikaystävänkin kanssa.
Kämpässäni muuten vallitsee aina tollainen kaaos kuin mitä kuvat antaa ymmärtää. En ole siisti ihminen.
Naisten iltamme sujui kuitenkin varsin hyvin sotkuisessa kämpässä. Pariisitar on sielunsiskoni myös epäsiisteydessä joten suuretkaan sotkut ei menoa haittaa. Niiltä ei kyllä vältytä kun tuo kaksikko on samassa huoneessa. Iltaseemme kuului ensin viinin valintaa sitten sen juomista ja pizzan kotiinkuljetuksen kiihkeää odottamista.


Illan mennessä hyvin ja venyessä melkoisen pitkälle, aamun kahdeksan aamu ei tunnu hyvältä. Koulusta tullessa vastassani oli suihkunraikas, juuri aamukahvia juonut neito... Oloni ei ollut mikään maailman hehkein kun lähdettiin ajelemaan Kouvolaan :DD Meinattiin päästä hengestämmekin kauheassa ruuhkassa, mutta onneksi handlasin tilanteen todella hienosti. Pöh pah pih!

Huomenna luvassa täällä suunnalla Amarillon herkkuloita Jasun seuran kera! NAM!

Ei kommentteja: